Kiitos kaikista lapaskommenteista, tuntuipa hyvältä niitä lukea. Kangaskasalle en osaa varmaksi sanoa, ovatko kevään uutuusvärejä, mutta luulisin. Voi piilossa on vielä kaksi kerää, joista uskon että minun lisäkseni, juuri Kangaskasa tykkää. Jaanalle ja Villapallolle vastaan tässä Kainuun kukkalapasten ohje löytyy Suuresta käsityölehdestä 11-12/2006 ja sitten tosiaan Taito-pirkanmaalta tarvikepakettina.

Otsikkona on pyyntö kameran kanssa messuille lähteville. Jos vain onnistuisi niin olisin ikionnellinen, jos joku saisi minulle kuvattua Suuren käsityön kilpailuun neulomani lapaset.  En ole kilpailussa pärjännyt, koska ei ole minkäänlaista yhteydenottoa tullut, mutta lapasten pitäisi olla Pirkka-hallissa esillä. Tällä hetkellä vaan harmittavat liian pikaisesti napatut kuvat.

 

Kuitenkin pikaisesti otetuilla kuvilla nyt esittelen nämä lokakuun alussa valmistuneet lapaset.

 


Malli: Oma

Lanka: Sandness tove

menekki: tummaharmaa 60 g

vaaleaharmaa 10 g

heijastinlankaa pikkuisen

puikot:4

 

Mielestäni laämpimät ja mukavat ja varmaan jossain vaiheessa koitan saada mallin kirjoitettua paperille asti.

No, kyllähän näistäkin nyt jonkinlaisen käsityksen saa, mutta pitäisi olla aina lisävaloja kun yrittää tässä kaamos aikana kuvia ottaa.

 

Minulla jäävät nyt Pirkka-hallin messut väliin, sillä tuntuu, että ei aika riitä. Toisella kertaa sitten ja ehkä on ihan hyvä, että en lähde sinne heräteostoksia tekemään.

 

keskiviikkoterveisin seijap