Kurkku on mahdottoman kipeä. Jos ei tästä ala helpottaa pitää kai hakeutua lääkäriin. Sunnuntainahan tämä alkoi. Muutama vuosi sitten minulta leikattiin äänihuulista polyyppi. Äänen kanssa pitää olla  varuillaan, ei siis liikaa puhumista kipeällä kurkulla.

Eilinen päivä meni siis Ilkossa Kangasalla. Oli ihana nähdä joukkoa joka oli tullut tärkeäksi pitkän koulutuksen aikana. Sainpa kuulla että minun "ansiostani" Leena oli ilmoittautunut käsityökouluun. Minullahan oli lähijaksoilla aina iltaisin joku käsityö tekeillä. Eilisen virkkailin kolmiohuivia salomoninsolmuilla uudesta Nallen farkun värisestä Colorista.

Illalla oli vielä Oskarin eka vanhempainilta koululla. Sitten tuon kurkun kanssa olinkin jo niin väsynyt että uni maittoi. Tänäänkin nukuttaisi kovasti en tiedä meinaako lämpökin nousta.Rasa tiesi oikein. Niinkuin Kirsi jo todisti. Tossuthan näistä tuli. Viikonlopun vieraat valittivat että varpaita paleltaa, joten ajattelin aina välitöinä näitä neuloa. Sellaisen muutoksen kyllä tuohon malliin teen, että neulon alun pyörönä. Tulee sitten sauma tuonne pohjaan eikä rumasti tuohon päälle. (Kuvassa näkyy tuo kamala patti mun jalkapöydässä. On muisto raskausaikaisesta jalkapöydän luiden murtumasta)

Isäntä on töissä. Tulee kotiin joskus huomenna. Videolta kävin äsken katsomassa näkyykö. Me ollaan lasten kanssa menossa saunailtaan. On kiitos siitä makkaranpaistosta motoristeille. Jospa tuo kurkkukipu jäisi sinne saunaan.

Ai niin se kerimislaite Kauhavan Kangasaitalta tuli jälkilähetyksenä. On se mukava vehje. Oskari lupasi tästä lähin keriä mun langat. Tekniikka kiinnostaa.