Hypistelymuhveihin jää jumiin. Kolmannen lankavalintoja tässä mietin, mutta nyt on muhvi numero kakkosen esittelyn vuoro.

Hypistelymuhvit

Tätä muhvia neuloessani aloitin Novitan Mambolla, vihreällä Lidlin villasekoitteella harjoittelin tähän päälle kerrosrivinousua. Monet ovat sitä käyttäneet villasukka neuleena, mutta minulle oli nyt ensimmäinen kerta kun kokeilin. Hyvä ja näyttävä keino saada koristetta.

Hypistelymuhvit

Näsiän luona muhvi kävi kokeilemassa seisontaa ja mietti viitsisikö sitä sisintään kaikille paljastaa. Päätyi sitten, että koivun runkoon nojaten, uskaltaa päästää irralleen Rondon Cottonellasta virkatun sisäpuolensa.

Hypistelymuhvit

Hetken mietti ja  kyselikin josko kasvot tarvitaan tuohon yläreunaan, mutta päätyi sitten tekijänsä kanssa siihen, että ei sinne mitään kasvoja tuhrata vaan ihan näin mennään ja saajan mielikuvitus lisää sen mitä tarvitaan.

Hypistelymuhvit

Hypistelymuhvi nro 2
Langat: Novitan Mambo,
Lidlin villasekoite
Rondon Cottonella
Nimetön röyhelölanka
Yhteensä 156 grammaa
Puikot:7 mm
Koukku: 5 mm

Tämä muhvikin jää odottamaan paikkaa, jonne pääsee hypisteltäväksi. Tällä viikolla varmaan saadaan kartoitettua Kanta-Hämeen muhvikeräyksen kuviot kuntoon.

Tämän muhvin valmistuttua on Lankalaihis 2015 saldo 2302 grammaa. Neulottuna täällä on myös Meadow Grass joka on kolmas minun puikoiltani lähtenyt, mutta vielä on huivin viimeistelypingoitus tekemättä, joten siitä myöhemmin lisää.

Maanantai terveisin seijap