Tänään on ollut tämä vuoden paras keli ulkoilla , onhan nyt sentään jo neljäs päiväkin. Me ollaan hiihdetty. Ihanaa kun isäntä ja Oskari ovat tehneet meille ladut lihasvoimalla.

 

Nämä kaikki kuvat on otettu pikkukameralla, en raaskinut isoa kameraa ottaa hiihtoladulle. Mieleisiä kuvia kuitenkin sain tuolla pinkilläkin.

Latu lähtee omalta kotipellolta, eli nykyään kesän lammashaasta.

Oskarin tyylinäyte

Siellä puiden varjossa isäntä ja Vilma. Kierrämme siis naapurin pellon.

Kotiin tullaan taas lammashaan kautta.

Pihakoivu maakellarin päädyssä näyttää upealta.

Oma koti täältä harvemmin kuvatulta puolelta.

Joskus on latua tehty tämänkin naapurin pellolle.

Tänään kaksi iloista asiaa.

Poikkeus-Neulojien joulukuusi on saanut eniten ääniä joulukuusi äänestyksessä. Tuntuu tosi hyvältä.

Toinen asia, joka liittyy sairastamiseeni. Kävin vakuutusyhtiössä, jossa isä ja äiti ovat tehneet minulle helmikuussa 1971 henkivakuutuksen. Tuo vakuutus korvaa minulle sairaalapäiviä. Onhan sitä tietenkin maksettukin jo kohta vuosikymmeniä, mutta jotenkin olin aika pessimisti. Isäntä tuohon tuumasi, että voin ostaa nyt jotain kivaa. Oli sitä mieltä, että tilasin liian vähän lankaa, kun Tapiolla oli nuo postimaksuttomat päivät.

 

Huomenna teen kaupunki reissun. Kampaajareissulla täytyy varmaan käydä käyttämässä joululahjaksi saatu lahjakortti VillaMokkaan ja katsomassa mitä voisi ostaa The Earth Collectionin lahjakortilla. Olipas muuten hauska yhteensaatuma. The Earth Collectionin joulukuusikin on voittanut äänestyksen kauppakeskuksessa.

Ihania tammikuun päiviä teille kaikille, jotka täällä poikkeatte.