Muistatteko viime vuotisen västäräkin? Meidän autothan ovat nykyään tallissa, joten emme ole huomanneet että västäräkkipariskunta on tullut pihaan. Mummo ja tuta tulivat tänään meille ja kuinka ollakaan Tutan punaisen auton peilit oli kakittuna sillä aikaa kun kävimme päiväkävelyllä.

 

3430981945_7cc4b8c6aa.jpg

Isäntä pesee tutan autoa, mummo katselee västäräkkiä ja tuta sai napattua kuvankin siitä uudella hienolla kamerallaan.

Iltapäivän sää on ollut kerrassaan ihana. Aurinko paistaa, peipposet laulavat ja ilma on ihanan keväinen.

3430982755_d2cb8b03a6.jpg

Paljon ei tarvita, jotta pellon laidan Näsiä aukaisee kukkansa.

Kotipihan kukista en paljoa toivo. Myyrän kekoja on niin paljon, että saa nähdä nouseeko yhtään kukkaa. Saskatoonitkin on syöty varsia myöten. Niistä en tiedä kenenkä herkkua ovat olleet. Harmittaa kun tänä vuonna olisi saattanut jo tulla marjojakin.


3431796776_230563992e.jpg

Isäntä hankki itselleen Äänekoskelta skiket (tulivat siis mummon ja tutan mukana). Vielä ei maa ole tarpeeksi kuiva, mutta pikkuisen piti kokeilla. Voipi olla, että minäkin tykkäisin noista.

Illalla ollaan isännän kanssa musiikkihommissa pääsiäisyön messussa. Saa nähdä saadaanko lapset ja isovanhemmat seuraamme vai jäävätkö tänne nukkumaan.

Lankalauantain lankatarjouksia en ole katsellut, niitä varmasti taas on useammassakin nettikaupassa, mutta kun mitään en tarvitse ja viikon päästä olen Tallinnassa kivassa neulovassa seurassa, joten jos vaikka jotain tarttuu siltä matkalta mukaan.