Hoh, kun on vaikeaa ajatella, että on tiistai, kun on ihan olo, että huomenna on perjantai. No, jos loppiaisen jälkeen pääsisi oikeaan rytmiin.

Olen nauttinut töissä näistä tämän viikon työpäivistä. On aika hiljaista ja ehtii käydä tapaamassa asiakkaita. Eilen laitoin liikkeelle useamman kilon sukkalankaa, jotta saadaan uusia sukkia vanhuksille annettavaksi. Tänään vein sukat mennessäni onnittelukäynnille. Sukkien saaja oli mielissään, etenkin kun kerroin, että ne olivat miehen neulomat.Sukat mieheltä miehelle. Tuntui minustakin hyvältä.

Tässä sunnuntai-iltana päivitin vuoden 2008 aikana valmistuneiden sivua. Päällimmäiseksi jäi tunne, että sukkia ja huiveja oli valmistunut. Nyt muistan, että sieltä puuttuu kaksi päättelemätöntä kaulaliinaa, mutta eiväthän ne ole valmiita vielä. Muuten luulen kaikki saaneeni sivulle. Ensi vuonna aion vähän muuttaa systeemiä. Laitan linkit ohjeisiin ja strategiset tiedot tuonne valmistuneet sivulle. Katson miten se minulla toimii.

Aloittamastani neuleesta on takakappale valmiina. En muistanutkaan että Sofia on noin nopeaa lankaa neuloa. Meinaa vaan tulla sellainen olo, että olisi niin kiva aloittaa niin montaa muutakin neuletta.

Huomista uuden vuoden aattoa meillä vietetään perinteisesti. Meillä se tarkoittaa sitä, että meille saa tulla kylään. Koskaan emme tiedä ketä tulee, mutta aina on joku tullut. Huomenna saa tulla klo 19 jälkeen. Ajattelimme mennä Turengin kirkkoon klo 18 olevaan hartauteen, mutta sen jälkeen olemme kotona. Siis tervetuloa.

Kiitos talvikuva kommenteista. Vielä on tuo vähäinen lumi säilynyt, ja jos pakkasta tulee, ei se mihinkään häivykään. Saisi kyllä vähän enemmän tulla, että pääsisi aikuisetkin hiihtämään.

28 joulukuuta 2008

Tälläinen lumi-huurrekuva Kaunokeista tähän loppuun.

Hyvää uutta vuotta kaikille, jos en vaikka huomenna ehdikään toivottamaan.