Kävin eilen viimeisen kerran Kasarmikadulla VillaMokassa. En viimeistä kertaa, siksi että en haluaisi siellä käydä, vaan siksi, että liike siinä loppui tänään ja siirtyy virtuaalimaailmaan. Minulle tulee ikävä tätä palvelevaa lankakauppaa. Tässä vielä kuva kadulta. Kun reilun viikon päästä menen loman jäkeen töihin, tuota kylttiäkään tuskin enää on paikoillaan.

 

Kauppias kertoi, että myynti jatkuu netissä ja MokkaSukkaakin edelleen värjätään. Nettiin muutto on vielä vaiheessa, mutta pitää olla kuulolla.

Blogin päivityksiäkin on kuulema luvassa, kun muutto on tehty.

Jotain on täällä saatu käsilläkin aikaan. teeteen aureasta ja Sandnesin Alpakasta sain Mesi-pipon valmiiksi ja eilen se oli töissä päässäkin. Jostain kumman syystä yhtään onnistunutta valokuvaa ei ollut, joten niitä myöhemmin. Villapeikolle tuhannet kiitokset ihanasta ohjeesta.

Eilen illalla virkkasin myös ensimmäisen sytomyssyn, joka on myös kuvaamatta. Kanta-Hämeen sytomyssy blogissa on ollut hiljaista, kukaan ei ole pyytänyt tunnuksia. Rohkaisen nyt teitä, jotka täällä teette myssyjä, tulkaa mukaan yhteistä blogia laittamaan. Useamman viestin olen saanut, että myssyjä on tekeillä. Vähän harmittaa, kun en pääse keskiviikkona Poikkeukseen neulomaan uskon, että monta myssyä tulee sinnekin.

Tänään olen käyttänyt aikaa koneella sytomyssykampanjan tiimoilta. Valmistakin on tullut, tai sanoisinko melkein valmista. Kävimme myös isännän kanssa kotikunnan kodinkoneliikkeessä. Meille kotiutuu ensi perjantaina keittiöön uusi UPO.

Nyt toivottelen hyvää lauantai-iltaa kaikille ja taidan ottaa myssyn koukulle tai puikoille.