Perjantai-iltan kotiutui meidän joukko Pariisin lämmöstä tänne kotiin ja vähän viileämpään. Orvokki oli saanut nauttia hyvästä olosta naapurissa, jossa kissan kanssa oli ollut vähän ihmeissään. Kuitenkin varmasti oli ollut leppoisat päivä silläkin.

Pariisiin saavuimme maanantaina. Lentokentältä Roissy bussillla Operan eteen ja sieltä sitten kävelimme Hotellille.

DSC02958-normal.jpg

Tämä näkymä on otettu Vilman ja minun huoneen ikkunasta kadun vastakkaiselle puolelle. Tämä hotelli oli aivan ihana valinta, vinkistä kuuluu kiitos Häme-matkojen Arjaliisalle.

DSC02956-normal.jpg

Huoneessa oli kivasti tilaa, kylpyamme löytyi ja aamupala, oli kerrassaan loistava.

DSC02973-normal.jpg

Tämä kuva on otettu Tutaa varten. Aamupala pöydän suola- ja pippuri sekottimet olivat Peugeot merkkiset.

DSC02963-normal.jpg

Metrolla liikkuminen oli kätevää ja sitä käytimmekin paljon. Ensimmäisenä päivänä otimme yksittäisiä lippuja, mutta sitten kuljimme kolmen vuorokauden lipuilla ja viimeiseksi päiväksi otimme liput hotelilta Operan pysäkille, jotta pääsimme jälleen Roissybussilla takaisin.

DSC02965-normal.jpg

Maanantai iltana suunnistimme ensimmäisen kerran Eiffel tornin suuntaan. Väkeä oli paljon ja tuolloin meille riittivät jäätelöt ja Vilmalle hattara ja päädyimme tulemaan keskiviikko aamuna uudelleen. Tämä oli oikea valinta.

DSC02962-normal.jpg

Skoottereita oli valtavasti ja paljon erilaisia, minullekin opetettiin mikä on skootterin ja kevytmoottoripyörän ero. Loppumatkasta jo erotin ne toisistaan.

Tiistaina oli vuorossa Sacré-Coeur ja sillä reissulla poikkesin lankakaupoissakin, mutta mitään ei tarttunut matkaan.

Siitä kerron lisää seuraavassa päivityksessä.