... tai oikeastaan neljä joulukuusta on koristeltu. Kuvasin keskiviikkona Janakkalan pääkirjastolla kaikki neljä kuusta, jotka sinne on eteishalliin koristeltu.

Janakkalan kuvataideyhdistyksen kuusi. Ihania korttinauhoja, erilaisia siveltimiä oksissa. Kaunis ja tyylikäs kuusi.

Msingin ystävyysseuran kuusi. Punaisissa korteissa oli ainakin eläimien kuvia.

Nämä nuoret ovat Kahvila Poikkeuksen kanta-asiakkaita ja heidän kuusensa on myös upea.

Olettekos koskaan ajatelleet, että kahvilakuitteja voisi uusiokäyttää ja tehdä niistä kuusen koristeita?

Tämä kuusi on sitten se kuusi, jota minä olin koristelemassa. Kyseessä on siis Kahvila Poikkeuksessa joka toinen keskiviikko kokoontuva neuloja porukka.

Minä tein kuuseeseen joitakin rosee kukkasia. Lanka Novitan Rose Mohair ja Novita Silver. Lisäksi tein jitain hahtuvais enkeleitä, jotka olivat kuusessa niin korkealla, että jäivät kuvaamatta.

Kaikki loput koristeet ovat sitten muiden neulojien tekemiä.

 

Ihana virkattu sydän.

Neulottuja palloja.

Huovutettuja palloja.

Huovutettu enkeli-sydän.

Joulu-sukka

Lisää virkattua...

 ... ja vielä yksi tähti.

Monta koristetta on näköjään jäänyt kuvaamatta. Pitää varmaan käydä joku päivä kirjastolla kameran kanssa. Kuusen latvatahti on virkattu pöytäliina, joka on tärkätty sokeritärkillä. Se oln mielestäni aivan upea. Mietin pitäisikö kotikuuseen virkata samanlainen. Tuo latvatähti oli neuloja ystävän upea oivallus ja toteutus.

 

Niin, ja onhan kuusen katveessa myös tonttu pariskunta.

Tässä myös Vilma-tonttu joka oli mukana ja neuloi muuten koulu käsityönsä valmiiksi. Siitä lisää toisella kerralla. Vilman tonttuhattu on neulottu vuosi sitten Novitan Talvi 2004 ohjeella, lisätty vain Foxi reuna ja tupsu. Innoituksena lasteni tonttuhatuille oli tämä tonttu.

 

Nyt suljen koneen ja käyn nukkumaan. Takana on neljän päivän työviikko, josta selvisin. Ihan helppoa se ei ollut, mutta tämän viikonlopun otan levon kannalta. Valvonut olen siksi, että isäntä tulee ulkomaan reissusta, mutta kauempaa en jaksa odottaa.

 

Oikein hyvää itsenäisyyspäivä viikonloppua kaikille!