Kesällä kotikunta pyysi lähettämään kuvia kotiseudusta Janakkala-albumiin, joka sijaitsee netin kätköissä. Minäkin naapurin Ullan monesta kehoituksesta sinne vihdoinkin laitoin useamman kuvan. Sieltä albumista löytyy kuvaa klikkaamalla kuvaajan nimi ja myös kuvan nimi.

Syksyllä kuvista oli näyttely kirjastolla ja sen jälkeen sieltä sai käydä omat kuvansa hakemassa pois. Minäkin hain niitä pois ja aika monta kuvaa päätin jättää työpaikalle. Ovat  hyviä kuvia monessa tilanteessa. 

Tänään sain kunnasta sähköpostia, että kaksi kuvistani on sellaista, joita he haluaisivat käyttää markkinoinnissa. Tänään olen siihen luvan antanut. Tammikuussa tulen kuvistani saamaan korvauksen. Kunnalla ei ole kuitenkaan yksinoikeutta kuviin, vaan minä saan niitä samanaikaisesti käyttää. Tässä teillekin näytille isojen vesileimojen kanssa nuo kuvat.

http://www.flickr.com/photos/31348466@N00/11053182096/

Tämä kuva on otettu tämän vuoden heinäkuussa, mutta vie minun muistoni lapsuuteen. Kun perheeni muutti tänne kotikuntaan oli Leppäkoski se kylä jonne aluksi asetuttiin asumaan. Vaikka en muista Leppäkoskella asumisen ajasta mitään, niin muistan ne lukuiset Leppäkoski vierailut ja joitain kertoja kun käytiin Haukankalliolla katselemassa kauas. Kuvassa näkyy se, mitä on kylän tiilitehtaista jäljellä, isäni oli yhdellä kylän tehtaista töissä kunnes se vuonna 1988 lakkautettiin. Sen tehtaan paikalla ei ole minkäänlaista jälkeä, siitä että siinä olisi tehdas ollut.

http://www.flickr.com/photos/31348466@N00/11053183536/

Leppäkoskelta pääsee junarataa pitkin Turengin asemalle. Tämä kuva on otettu syksyisenä aamuna Turengin aseman pihalta. Turengin aseman tarinaa pääset lukemaan täältä. Itse olen todella iloinen, että Turengin asemasta on tullut paikka, jossa on kiva käydä.

 

Tähän maanantaihin toi iloa tämä viesti kuvistani, kiva että olen onnistunut.