Huomisesta alkaa meidän perheen yhteinen kesäloma. Yhteensä sitä on yksi kokonainen viikko. Mitään suunnitelmia emme ole oikeastaan voineet tehdä. Maanantaina minulla on työhönmeno terveystarkastus ja Vilmalla kouluterveydenhoitajalla käynti. Jonakin päivänä varmaan saadaan oma tietokone huollosta kotiin ja siitä tulee sitten varmaan Helsinki-päivä. Mummolaankin tekisi mieli ehtiä käymään... Oskarin Markku-kummiakin odotetaan kylään...

Lääkärikäyntejä on tällä viikolla ollut, minun lisäkseni, Oskarilla. Saatiin tiistaina antibiootit kun räkä-nuha oli jo jatkunut melkein kolme viikkoa ja tuntui jo poskissa. Nyt alkaa poika olla jo oma reipas itsensä. Ruksi varmaan pitäisi laittaa seinään, sillä siivosi itse huoneensakin. Minullakin iho on parantunut. Nyt taas opetellaan seuraavan lämpimän jakson aikana olemaan ilman aurinkovoiteita ja suojaamaan vaatteilla.

Kun oma kone vielä viipyy, niin oli pakko opetella laittamaan kuvia lainakoneelle. Nyt en tiedä mistä aloittaisin. Ufoista taidan tehdä oman päivityksen, joten luvassa jotain muuta.

660982.jpg

Tälläiset sukat sai Oskarin ope.
Malli: Hepsiltä
Lanka: Seiskaveikka, väri 384
Menekki: 110 g
Puikot: 3 bambu sukkikset

660987.jpg

Koulunkäyntiavustaja sai huovutetun patalapun.
Lanka: Gjestal, Naturgarn 1
Menekki 42 g
Koukku: 5
Malli: Oma kokeilu, pohjana Lellun patalappu
joka ensi viikolla jatkaa matkaansa Heimolasta eteenpäin

Nyt olen istunut jo luvattoman kauan koneen vieressä. Ufo-päivitystä, kuvien kera, varmaankin huomenna.