Olen ollut yksin kotona kohta kaksi tuntia. Ihanan hiljaista. Kulunut viikko töissä oli aikamoista menoa ja nyt jotenkin olen nauttinut  hiljaisuudesta erityisesti. Nyt kyllä aloin kuuntelemaan samalla joululauluja.

1132946.jpg

Aamulla leivoin joulutorttuja. En ole ihan varma pitääkö vielä leipoa toinen satsi. Ajattelin nimittäin viedä maanantaina torttuja, sekä entiseen, että nykyiseen työpaikkaan. Niin eihän tästä sitten meille enää kotiin jääkään mitään. Teen joulutortut rahkavoitaikinasta, jossa käytän omalla pikkumyllyllä jauhettuja vehnäjauhoja. Ja me kaikki tykätään niistä tosi paljon.

1132950.jpg1132953.jpg

Kävin ulkona kuvaamassa Kainuun kukkalapaset. Näistä piti tulla lasten opettajalle. Epäilen nyt kuitenkin, että koko ei ehkä riitä. Saattaa olla että nappaankin laatikostani Alpakkaa ja teenkin ranteenlämmittimet tai jotain muuta. Tai on minulla kullä yhdet peukkua vailla olevat Fritids-lapasetkin, jotka pitäisi sitten käyttää koneessa. Jotain käsintehtyä ope kuitenkin meiltä tulee saamaan. Meillä opettaja kuuluu niihin lapsille tärkeisiin ihmisiin, joita halutaan jouluna ilahduttaa.

Niin, lankana näissä on seiskaveikka tumman sininen ja seiskaveikan ruskan värinen neliraita. Lankoja en passannut sen enempää kuin tuossa kierreraidassa. Kakkoslapasessa piti vähän katkoa lankaa, että sai samaan tahtiin menemään.

Uudet langatkin on kuvattu ja pari uutta kirjaa on muuttanut tänne asumaan, mutta niistä lisää myöhemmin.

Hyvää lauantaipäivää kaikille!