Eilinen päivä meni potien huonoa oloa. Kun pääsin kaupunkireissulta kotiin ei mistän tullut mitään. Olo oli kuvottava, ei kuitenkaan tullut mitään ylös, onneksi. Seurauksena oli kuitenkin se, että blogi jäi päivittämättä, enkä mitään muutakaan saanut aikaiseksi. Tänä aamuna nostin, eilen ulos viemäni matotkin, tuolta hienoisesta lumisateesta sisälle. No tänään on uusi päivä ja olo on ainakin vielä siedettävä.

Koska oma uusi Novita ei tullut eilen ilmestymispäivästä huolimatta, ostin kirpputorilta 5 Novitakerho lehteä. Hintaakaan näillä ei ollut kun 2 euroa yhteensä.

454565.jpg

Lehdet ovat vuosilta 1986-1988. Olen ollut tuolloin lukiolainen ja muistan, kuinka minulla ei ollut varaa silloin tilata lehteä. Ostin aina langat neuleeseen ja irto-ohjeen, ainakin Neoviuksella Helsingissä pystyi näin tekemään. Lehden kappalehinta on ollut 19.75 markkaa.

Novitan uudet klubisivut ovat eilen auenneet. Taitaa mennä aikaa ennen kuin oppii noita käyttämään. Näyttivät paremmilta kuin entiset, mutta käytössähän sen huomaa.  Kuitenkin tuolla klubisivuilla näkee uuden (siis sen joka ei eilen tullut) lehden mallit. Aikalailla merellisiä malleja. Ihan niinkuin tuossa 20 vuotta siten ilmestyneessä lehdessäkin.


454569.jpg

Mohair Lux neuletta aloittelin. Neuletakin helmassa on tälläinen kuvia, muuten on sileää neuletta. Malli on Kitten mohairille. tunnistaako kukaan?

Tänään meillä on kotipäivä ja huomenna onkin uuden kirkkoherran virkaanasettamis päivä. Aamulla kirkkoon ja sitten lounaalle ja juhlaan. Lapset ovat hoidossa, kun ei heitä voi kiusata koko päivän hiljaa ololla.

Mukavaa viikonloppua kaikille

Edit:
Henna!
Samahan tuo on.