Koululaisten koulu on alkanut ja syksyn harrastuksiin ilmoittautumisest ovat alkaneet, alkaa olla syksyn tuntua. Useamman kerran muistan, että minun synttäripäiväni on ollut se päivä kun koulu on alkanut. Tällä viikolla synttäri osui torstaille, isäntä oli työreissussa ja iltapäivällä sieltä tulessaan ojensi minulle lahjakirjan

10506920_10205009773147986_8993690979730

Lahjakirjassa on kolme lahja vaihtoehtoa, joista saan valita haluamani. Jos niistä kolmesta ei löydy mielestä niin saan itse laittaa ruksin neljänteen ja kertoa mitä haluan. Vaikeaa, kun kaikki nuo kolme vaihtoehtoa olisivat kivoja, mutta mikä olisi se, jota eniten haluan. Lahjakirjassa ei kuitenkaan ollut sanottu, koska päätös täytyy tehdä. Lahjaan liittyi myös sen hankkiminen ja kaikki mahdolliset siihen liittyvät kuljetukset. Koska isäntä on alkavalla viikolla niin paljon reissussa, lienee viisasta tehdä päätös siitä mitä haluan vasta viikolla.

Synttäri-illan vietin kirkkokuoroharjoituksissa. Palasin vuosien jälkeen kuoron alttorivistoon, katsotaan nyt miten onnistuu stemmalaulamiset. Lisää haastetta stemmalauluun tuo Vanajaveden opiston Simon Kyreniläinen musikaali, jonka kuoroon myös ilmoittauduin. Tässä siis haastetta alkavalle syksylle ja keväälle myös.

Syntymäpäiväjuhlia en sen enempää viettänyt, mutta lauantaille olin kutsunut joukon neulovia ystäviä nyyttäreille. Monella oli esteitä, mutta moni pääsi paikalle. Napsin joitakin kuvia, mutta en ollut niihin kovinkaan tyytyväinen, kaikkien neulojien käsiä ei kuviin tullut. Herkkupöytäkin jäi kuvaamatta.

Untitled

Orvokilla oli kaverina Leo, jolle vain pari kertaa Orvokki näytti, kaapin paikkaa.

Untitled

Kutsujen nuorin osallistuja, äitinsä sylissä.

Untitled

Kaikilla ei käsityö edennyt, kun oli niin paljon kuvaamista Leossa ja Orvokissa ;-)

Seuraavissa kuvissa näkyy neulovia käsiä, ja voit vähän aavistella mitä kaikkea kaunista syntyy.

Untitled

Sukkaa pukkaa...

Untitled

 

Untitled

 

Untitled

 

Untitled

 

Varmaan useammassakin blogissa jotain mainintaa tai kuvaa nyyttäreistä tulee, Amrian blogista näette kuinka sukkaa valmistui pitkä pätkä. VillaLankan facebook profiilissa Annan ottamia kuvia. Koitan tänne laittaa lisää linkkejä kun niitä huomaan.

Kiitokset teille te kaikki ihanat naiset. Otetaan joku kerta uudelleen. 

Jotain valmista on syntynyt, mutta niitä ei vielä voi julkistaa. Ajattelin nimittäin ottaa osaa Novitan ja Yhteishyvän pipokilpailuun. Onkohan sekin syksyn merkki kun erilaisia käsityökilpailuja alkaa putkahtelemaan? Suuren käsityön ja Novitan sukkakilpailussa etsitään sukkaa jonka kuvioissa näkyy Suomen luonto ja eläimet. Novitalla on tulossa myös kilpailu, jossa ideoidaan Fazerin makeisten perusteella. 

Untitled

Valmista on syntynyt tiskirätti/ näytönpyyhkimis rintamalla. Lupasin, että ohjeistan syksyn aikana Naisten pankin kässäpajassa vinkkelivirkkausta, joten pitää kokeilla erilaisia materiaaleja ja saada niistä käyttökokemuksia.

elokuun terveisin seijap