Eilen sain pingotettua huivin, joka on joitain aikoja odottanut, että saisi viimeistelyn.

Tämä huivi ei lisää eikä kasvata Lankalaihista 2015, sillä lanka tuli LankapuotiNepparista ja sinne valmis huivi myös menee. Lupasin siis sinne neuloa ikkunaan mallihuivin ja sain itse valita ohjeen ja tämä ihana Mielityn huivi pääsi puikoille.

Lankana Alize Gold Simli Batik oli ihan uusi tuttavuus, paljon olen langasta nähnyt neulotun ja virkatun ja oli kiva päästä sitä kokeilemaan. Jälleen muistin kuinka ihan malli tuo Kellokukka on ja uskon, että se pääsee uudelleenkin puikoille.

IMG_4146

Langan värin valitsi kauppias, jolla on huiville käyttöä, mutta eipä ollut ollenkaan vastenmielinen väri neuloa. Tätä kirjoittaessanikin, minulla on nimittäin päälläni Nanson turkoosi-valkoinen Paula-mekko

IMG_4142

Yhdestä kerästä Alizea sai jo reilun kokoisen huivin, kahdesta kerästä olisi tullut jo iso ja sitten olisivat jo raidat tulleet mielestäni liian kapeiksi. 

IMG_4140

Malli: Kellokukka (Elina Urmas)
Lanka: Alize Gold Simli Batik
Menekki: 94 grammaa
Puikot: 4,5 mm

Tällä viikolla tuntuu, että kesän jälkeen on arki palannut. Isäntä on ollut työreissussa ja minulla muutamia luottamustoimia. Töissä ovat retki- ja leiripäivät ohi ja syksyn toimintaa rakennetaan. Niin, ja minä valmistaudun siihen tulossa olevaan Aslakiin.

Aurinkoisia päiviä sinulle toivoen seijap