Loma alkoi tuttuun tapaan Lähetysjuhlilla Haminassa. Siellä oli hyvä nollata päätä ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

Opinnäytetyö asioitakin on tässä ollut mielen päällä ja tänään olikin hyvä hetki työn parissa. Opiskelua siis tähän lomaan kuuluu.

Ensi viikonloppuna vietetään Hämeenlinnassa Sanan Suvipäiviä ja soimistustiimille olen täältä kylältä kerännyt tavaraa kotoa ja naapurista.

Talon koon voi kai päätellä maitotonkan koosta. Tuo 20 litrainen 327 numerolla oleva tonkka on meidän ja naapurista löytyi 6 tonkkaa joiden koot olivat 40 ja 50 litraa. No, ei kai kahden lehmän navetasta tosiaan enempää maitoa olisi tullutkaan.

 

Tässä meidän perheestä lähtevä tavara, jolla taitavat naiset somistavat Ritari-areenaa. Niin, tai puuttuu tästä kuvasta meidän iso lyhty, joka lähtee myös lainaan.

Autoonkin mahtuivat kaikki, eikä tehnyt tiukkaakaan.

 

Hämeessä ensi viikonloppuna olevat nyt sitten jäähallille hyville suvipäiville. Neulojille tiedoksi että Hämeenlinnan puupäät myivät Haminassa kaikki puupäät(puikkopiiat), mutta ovat luvanneet tehdä uusia viikonlopun suvipäivä myyntiin.

 

Laitanpa sitten tähän vielä linkin Ylen yhteen tämän päivän uutiseen. Ensi viikolla ratkeaa asia, jota on meidän perheessä jännitetty koko kevät. Nyt ei voi enää kun rukoilla ja luottaa, että miten sitten tapahtuukin se on tarkoitettu.

 

Kesäterveisin Heimolasta