Olen minäkin miettinyt Socktoberfestiin osallistumista. Jatkuvasti kun on jotkut sukat työn alla. Se hyvän tekemisen näkyhän tuossa Socktoberfestissä myös oli. Mikäli oikein olen ymmärtänyt.

Tänään tuli Sana-lehti. Juuri sitä tuossa lueskelin. Siellä oli artikkeli
Sukkalähetystä Arkangelissa. Lisäksi lehdessä oli kiitos jo aiemmin lähetetyistä sukista. En varmaan riko lakia, jos tähän lainaan lehdestä kiitoksen aiemmin lähetetyistä sukista ja vetoomuksen uusien puolesta.

"Välitämme teille kiitoksemme Argangelin vankisairaalan tuberkuloosiosaston vankien sanoin:

Me menemme polvillemme ja painamme otsamme maahan kiittääksemme niitä ihmisiä, jotka ovat kutoneet meille nämä sukat ja niitä, jotka ovat tuoneet meille sanoman rakastavasta Jumalasta.

Jälleen kerran vatoamme teihin lahjoittaaksenne meille lisää sukkia ja lapasia lähetettäväksi Venäjän vankiloihin. Myös Sana-lehden tuleva Operaatio Joulupaketti-keräys tukee työtämme Venäjällä."
Sana-lehti 39/28.9.2006

Siis kuka lähtisi mukaan tempaukseen?

Päivitys Heimolasta päättyy tähän. Kuopuksen taksi saapuu kohta. Jatkan vielä asian tiimoilta.

Edit:
Tuulis on ilmoittautunut mukaan. Olen laittanut sähköposti kyselyn Kansan Raamattuseuraan. Kysyn menevätkö kakki sukat miehille, vai onko myös lapsia ja naisia. Venäjällähän on lapsiakin vankiloissa. Päivittelen lisää kun asia selviää.

Edit 2:
Sukkien toimitusosoite on: Kansan Raamattuseura/Rouhiainen, PL 48, 08101  LOHJA.
Myös naisille sekä pojille ja ihan pienillekin lapsille tarvitaan sukkia

Edit 3:
Ei tarvitse ilmoittautua minnekään, riittää kun lähettää sukat Lohjalle. Tietenkin sen verran utelias olen, että kiva olisi saada jonkinlainen viesti lähetetyistä sukista, kommenttimerkintä vaikka.

Edit 4
25.10.2006, on muuten sitten tasan kaksi kuukautta jouluun.

Olin saanut sähköpostia. Tässä teille kaikille tiedoksi

Hei! Käväisin äsken sivuillasi (olen siellä aina silloin tällöin käynyt ja eilen kun Puhakan Ilkka oli täällä toimistolla käymässä, näytin hänellekin sivujasi) ja huomasin lapas-kysymyksen. 'Sukka-keräyksen' aikana on Venäjälle toimitettu myös lapasia ja pipoja yms. Kiitos mukanaolostanne!

T. Elina Rouhiainen, julistustyön sihteeri Kansan Raamattuseurasta

Eli lapaset pipot yms lämpimät mukaan vaan.


Edit 5

Pyhäinpäivänaatto 2006

Jotta sukat ehtivät jouluksi perille niin ne pyydetään toimittamaan 15.11 mennessä KRS:lle. Katsopa täältä.