Hohtoneulonnan SM-kisasta löytyi juttu HämeenSanomista, en enää muista oliko tämä sunnuntain lehti, mutta kuvasin kännykällä työpaikan lehdestä, jotta te jotka olette asiaa seuranneet pääsette tämän lukemaan.

IMG_0191

Hohtoneulonta video kooste on nyt nähtävissä netin kätköistä. Täällä saattaa vilahtaa tuttuja kasvoja ja käsiä.

Wetterhoffin sivuilta voitte myös huomata, huomisen tilaisuuden, jossa  Punos-sidos-silmukka blogin Pirjon voi tavata livenä. Ehtisiköhän sitä huomenna mennä kuulolle?

Kesän 2015 lampaat: Rehtori, Sirkku, Sussu ja Suttu lähtivät tänään kotiin. Ihana yllätys oli kasvattajalta saatu kassi, jossa oli kolme vyyhtiä heillä kasvatettujen Suomenlampaiden villaa.

IMG_0180

Langat saivat nimet, Minni, Saarinen ja Rehtori värejensä mukaan. Villat ovat siis käyneet Pirtin kehräämössä kehrättävänä ja sieltä tulleet takaisin Hämeeseen. Ihana yllätys saada näitä lankoja. Nehän voivat olla meillä olleiden lampaiden villoista kehrättyjä, ja voi tuota pehmeyttä. Lankalaihikseen tämä lahja teki 495 g lisäyksen, mutta silläpä ei ole mitään väliä.

Pikkuinen miinus lankalaihikseen tulee kun saan tässä jossain vaiheessa blogattua tänään saajalleen menneen korvaläppäpipon ja ne isännän kovassa käytössä olleet pukumiehen pikkuhuivit.

Keskiviikkoillan terveisin seijap, jonka lankalaihis näyttää nyt lukua 6031 grammaa