Neljän naisen porukalla lähdimme tänään messuilemaan Wanhaan Satamaan.  Tuula jo bloggasi heti kotiin päästyään ja häneltä tähän uskalsin napata kuvan Turengin asemalta.

kuva: Tuulalta

Helka, Riitta ja minä lähdössä avoimin mielin. Samalta asemalta myös lähtivät äiti ja tytär matkaan, mutta emmehän me enää pääkaupungin vilinässä nähneet.

Kiiruhdimme ratikkaan, mutta yllätys oli täysi ratikka ja Helkan nenän edestä kiinni vedetty ovi. Jakannuimme siis kahtia. Kuski ei enää päästänyt meitä ulos, mutta löysimme sitten toisemme Wanhan Sataman oven edestä. Onneksi Riitta jäi Jonossa myös Helkan kanssa ulos. Ollaan nimittäin vähän maalaisia tuolla isossa maailmassa.

 

Narikkajonossa näin ensiksi kuorokaverini Hannan vuosien takaa, ihana kohtaaminen, sitten  Lila ja pikainen hei. Enää emme sitten päivän aikana nähneetkään, vilkutus täältä virtuaalisesti. Priiman osastolla oli ihana nähdä blogiystävä Jonna, jota en ole aikoihin nähnyt. Vielä rutistus täältä Hämeestä... Muutama muukin neulojatuttu  tuli nähtyä, mutta ei kyllä ollenkaan liikaa.

 

Minulle nämä messut olivat sopivan kokoiset. Tampereen syksyiset messut kun alkavat olla jo niin hivittävän isot. Kaikkea ihanaa oli esillä ja hiplattavana. Jotain jäi mietintämyssyyn jatkoa ajatellen.

Kuvasinhan minä sitten ostokseni. Ja tässä ne nyt sitten muistiin itsellenikin. (taaskaan Flickr ei tee yhteistyötä Vuodatuksen kanssa. Onnistuuko teillä kaikilla muilla hyvin? Minulla tulee seuraava teksti

Tässä näkymässä ei ole kuvia. Joko et ole ladannut tähän lähteeseen vielä kuvia tai sinun tulee valitse kansio sivun vasemmasta laidasta.

 

Kun avaan Flickrn omilla tunnuksilla kuvat ovat kuitenkin siellä.  Työpöydän kautta niitä sitten vuodatuksen galleriaan siirtelen.

 

Addin Click-setin ostin Titityyn kauniilta ja ihanalta osastolta. Langat jäivät siellä sitten harkinnan alle. Tuleehan noita Keski-Suomen reissuja, joten niitä saa, niin ja onhan nettikin olemassa.

 

Kiertiltä ostin Ekolankaa tiskirättejä varten. Ihania uusia värejä. Ovat tulossa myös verkkokauppaan nuo uudet värit. Malabrigo lacesta on tarkoitus neuloa itselleni bolero, joka oli uusimmassa Modassa. Tämä ostos oli siis Priiman osastolta. Cloverin mallineella olisi sitten tarkoitus tehdä kukkia. Saas nähdä kuinka onnistuu tällä löydöllä Fomastn osastolta.

Tässä kuvassa tyttö näppärin sormin tekee kukkia.

Airamon takkeja vähän sovittelin ja jätin hautumaan. Talvitakin olisin saanut tarjoushintaan, mutta kun en oikeasti tarvitse. Kääntötakki kutkutti mieltä, mutta tuleehan noita messuja vielä.

Tapion kaupan anti tuli tutkittua, samoin Poppelin, mutta mitään ei matkaan nyt lähtenyt. Molemmista on helppo tilata netin kautta ja Poppeliinkin pääsee Keski-Suomen reissulla käymään.

Aschan Cafe Jugendissa kävimme salaatilla ja kahvilla ja sitten asemalle. Kotimatka sujui neuloen ja rupatellen. Meillä oli kiva päivä.

Koska Tuula ei näy omissa kuvissaan niin laitan tähän vielä kotimatkakuvan Tuulasta. Tuulan sukkelat puikot neuloivat monta senttiä sukkaa matkan aikana.

 

Kiitos naiset mukavasta lauantaipäivästä.

Kaikille täällä kävijöille oikein ihanaa laskiassunnuntaita. Täytyy varmaan laittaa pullataikina nousemaan.