Kevät on tullut oikeasti ja terassikausi perheessä on avattu. Se tarkoittaa siis sitä, että olemme käyneet pannukakuilla Kahvila Leivintuvassa. Samalla on ihailtu alpakoita ja teinpä pienet hankinnatkin.

Tässä tuon pöytään perheen miesväen kaakaoita. Tämän kuvan isäntä otti, kun tuossa kahvipöytään mennessämme sanoin, että tämä hänen Kiinan matkaltaan ostama takki on vielä bloggaamatta.

Tykkään tästä takista tosi paljon ja se on ollut viikon ajan päälläni, silloin kun ei ole satanut vettä. Keskiviikon Helsingin reissullakin sitä ylpeänä kannoin.

 

 

Ostokseni Metsänkylän navetalta olivat Alpakkalankaa Metsänkylän alpakoista ja 5 Kodin PUKIMET lehteä. Alpakkalangassa on 75% alpakkaa ja 25% lampaanvillaa 100g (n 350m) tex 2x140 valkoisessa ja ruskeassa 3x140. Niin, ja  vyyhdin hinta oli 16 euroa.

Tuleva viikko on viimeinen kokonainen viikko hoitajan hommissa, sitten vapun jälkeen on paluu omaan diakoniatyöhön ja täytyy kyllä sanoa, että mielelläni olen sinnekin palaamassa.

 

Arvonta voitot ovat päässeet perille. Sartsa sai Kainuun kukkalapaset, joita voitte kurkata hänen blogistaan. Marjan lapaset pääsivät uuteen kotiinsa kun kävin keskiviikkona siellä Helsingin reissulla. Täältä vanhasta päivityksestä voitte käydä kurkkaamassa. Ne olivat siis nuo turkoosit tove-lapaset, jotka pääsivät ja sopivat Marjan käteen. Kiitos Marja, myös muistamisesta. Pyyhe on varmasti matkassa zumbassa ja jumpassa.

Orvokkikin oli alapakoita katsomassa, mutta kotiin tultuamme ihmettelimme kuinka ihanasti sinivuokotkin jo kukkivat tässä meidän kodin lähellä ja pitihän sitä neitiäkin sitten kuvailla.

 

sunnutai terveisin seijap