Kiitos kaikista kommenteista, joita on tullut,  Cefutilla oli kysymys johon tässä vastailen. Kyselit Frilla-huivin neulomisesta. Minä neuloin niin, että otin jokaisesta lenkistä silmukan ja mielestäni tuli hyvä.

Tänään olimme vierailulla piispan talossa, piispa Repo on siis saanut nämä sukat. Piispattarelle työtoveri neuloi seiska veikka Polkasta omat sukat, joten ei hänkään jäänyt ilman. Oli hyvä käynti, jonka aloitimme yhteisellä rukoushetkellä piispan talon kappelissa. Kappeli ei ole kovin suuri, mutta kyllä meidän diakoniatyöntekijöiden joukko sinne hyvin mahtui.


Minä sain eilen sukat, enkä malta olla teille niitä esittelemättä. Eräs mummo oli tehnyt minulle sukat. Kuvaamisessa oli vaan vähän ongelmaa kun meidän linssilude halusi jokaiseen kuvaan.
  
Eivätkö ole ihanat? Lankana varmasti seiska veikka ja varressa helmiäishelmet ja silkkinauha. Sukan reunus on kivasti virkattu.
 

Vielä kuva Orvokista.
 

 
Orvokki on tänään käynyt vuosi tarkastuksessa ja saatiin vähän palautetta, siitä että on ollut hyvin ruoka-aikaan kotona. Nyt sitten huolehditaan, että ei yhtään ylimääräisiä herkkuja.

Useilla ystävillä on kovaa flunssaa, minä luulin selviäväni ihan ilman mitään. Maanantaina kävin kuitenkin työterveydessä ja poskiontelotulehdushan minulla on. Sain hengityksen ilmastointiin lääkkeen, mutta eipä tuo ole helpannut, suomeksi sanottuna siis, räkä ei tule päästä ulos. Käyn huomenna uudelleen näytillä ja katsotaan josko olisi kuurin paikka.

Ensi viikolla vietetään talvilomaa koko perheen kanssa, sitten muutama viikko omassa työssä ja sitten kuuden viikon virkavapaa jonka aikana teen sairaanhoitajan töitä. Jännää kevättä siis luvassa.