Heleätä helluntaita tekisi mieli toivottaa, mutta vettä sataa ja kovasti. Ihana niin. Saadaan se keltainen siitepöly kerros katoamaan.

Muutamia käsillä tekemiseen liittyviä asioita kesän alkuun liittyen.

Sytomyssyt Kanta-Hämeessä yhdessä neulominen lähenee loppuaan. Kesäkuun alussa olisi tarkoitus saada myssyt sairaalaan ja jakoon sitä kautta. Vielä ehtii tehdä myssyjä. Blogissa ohjeet kuinka toimia. Uskon, että sairaala ottaa myssyjä vastaan myöhemminkin, mutta tällä erää nyt näin kampanjan puitteissa.

Novitan neulomolaisille olen järjestämässä reissua Korian tehtaalle 7. kesäkuuta. Jos olet Novitan tilaaja, käypäs neulomossa kurkkaamassa tästäkin asiasta. Tämähän on asia, joka piti tehdä jo vuonna 2008, mutta jostain kumman syystä se aina vaan jäi ja jäi. Nyt siitä tulee totta, jos Luoja suo.

Aikajärjestyksessä näitä asioita laittelen. 12.6.2010 lauantaina on KIP päivä. Hämeessä ainakin Wetterhoffin myymälässä vietetään neulomispäivää klo 10-14. Luvassa pientä purtavaa ja mukavaa yhdessä oloa. Menkäähän joukolla neulomaan yhdessä. Meidän perhe on taas perinteisesti Lähetysjuhlilla, tällä kertaa Varkaudessa, joten minun julkinen neulomiseni tapahtuu siellä.

 

Helluntaiterveisin seijap