Kyllä minä tiedän, että ei nyt ole pääsiäinen vaan joulu tulossa. Jotenkin vaan tuo pääsiäsvirsi tuli mieleen kun aurinko tuli näkyviin. Ihanaa kerrassaan.

300376.jpg

Tänään havahduin, että Tuomas-kämmekkäät pitäisi viedä postiin ja täällä ne vielä ovat. Tarkasti katsottuna huomaatte että langanpäät ovat päättelemättä. (Oikeasta peukusta pilkistää lanka).

Tallinnan matkalle piti saada joku käsityö ja kun ei mitään sopivaa ollut kesken, aloitin Fifi-III. Ihana ohje. Kiitos. Äkkiä tuli valmista, mutta pingotusta odotteli tuossa sohvan selkänojalla liian kauan.

300373.jpg

300375.jpg
Malli: Fifi III Ulla-neuleesta
Lanka: Nalle colori
Menekki: kunhan punnitsen, melkein koko 150 g kerä
Puikot:4 kulta-addit

Vielä en tiedä mikä on tämän huivin kohtalo. Taidan pitää itse.

Joulukortit on postitettu tänään. Tai siis joulukirjeet. Kohta pitää lähteä Vilmaa hakemaan. Samalla käyn apteekissa, sen verran atooppinen iho oireilee, että eivät enää kotikonstit auta. Käytin ihotautilääkärin kirjoittaman reseptin terkkarissa uusittavana, kun en millään viitsisi yksityisesti lähteä lääkäriin. Toivottavasti helpottaa. Yleensä tämä sekoitus auttaa.

Tänään lauletaan kauneimpia joululauluja meidän kylän entisellä koululla. Lähden sinne lasten kanssa. Jätetään isäntä olemaan rauhassa kotona.

Vielä,
Kiitos kaikista mekkokommenteista ja nimppäri onnitteluista.

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!