Eilen esittelin kämmekkäät jotka sain itselleni Novitan neulomon kämmekäs vaihdossa. Tänään laitan kuvan niistä jotka matkasivat Heimolasta toiselle puolelle Suomea.


Malli kämmekkäissä on Ullaneuleen Rinsessa-kämmekkäät. Lankana on Sandnessin Sisu. Kämmekkäiden saajan käsi oli paljon omaani pienempi ja siksi käsimallina on Vilma. unohdin punnita nuo, puikot olivat 3 bambut, ja silmukkamäärät aivan ohjeen mukaiset.

Tänään kävimme koko perheenä siellä läheisen järven vastarannalla olevalla laavulla. Hiihtäessä oli aika hyvä, mutta sellainen kumma sumu laskeutui järvelle ja oli kylmän kosteata ja pimeätä hiihtää takaisin. Eipä ole täysikuusta ollut hyötyä hiihtämisen kannalta näinä iltoina.

Edellisissä kämmekkäissä kommentoinut Muistatko enää. Luulen, että muistan sinut. En ole ihan varma kun osoitteeksi laittama linkki ei johtanut mihinkään, ja en löytänyt sähköpostiosoitetta kommentistasiHymy.

Keskiviikko illan jatkoa kaikille. Ilokseni huomasin että keskiviikon suosikkisarjani Pirunpelto saa jatkoa ensi vuonna.