Juhannus on vietetty. Mummolasta tulimme jo eilen. Oli mukava ajella rauhallisessa liikenteessä ja nukkua taas omassa sängyssä.

Huomenna alkaa sitten viikko, jolloin vuorotteluvapaani loppuu. Keskiviikosta lauantaihin olen töissä nykyisessä työpaikassani. Sitten maanantaina suuntaankin kohti uutta. Tiukkaa työntekoa nuo tulevan viikon päivät varmasti ovat. Aika monta asiaa pitää hoitaa ennen kun uuteen voi siirtyä. Arkeen paluu osaltani on siis todellista, olenhan yli vuoden nauttinut kotona olosta. Pitääkin noita tekstejä, joissa puhutaan vuorotteluvapaalla olemisesta, muutella viikon aikana.

Huomenna palautuu luultavasti meidän oma tietokonekin huollosta. Sitten varmaan saatte taas kuvallisiakin päivityksiä. Valmista on kyllä tullut tässä "kesäloman" loppukirinä.

Huomiselle on ohjelmaa, meillä on kyläyhdistyksen maalaustalkoot, toivottavasti sää sallii. Tarkoitus olisi parina päivänä maalata.

Tiistaina Tervakosken neuletapaaminen on Minnalla klo 18. Jos joku joka olisi tulossa, ei tiedä osoitetta niin minulle voi laittaa sähköpostia niin annan ajo-ohjeita.

Niin ja arvontaan voi osallistua vielä täällä.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!