Miten se aika nyt niin rientää, että en meinaa ollenkaan ehtiä tänne koneelle asti. Tekemistä riittää kovasti, ja niin taitaa olla kesälomaan asti. Tänään oli lasten kevätjuhla, aivan ihana maalaiskoulun vanhanajan kevätjuhla, joka saa vanhemmat herkistymään.

Tänään oli myös postipäivä. Sain blogiarvontavoittoni Sukkaa pukkaa-blogista. Voi kiitos, niin näköistäni lankaa.

Enpä muistakaan, että olisin ennemmin Wollmeisea kokeillut. Saattaapa päästä kesän aikana puikoille. Kukan siemenet pitää alkulomasta laittaa maahan.

Kolmas Multnomah on päässyt puikoilta ja pingotuksesta. Tästäkin tuli mielestäni kaunis. Väri ei ole kovin kesäinen, mutta tulee se talvi jossain vaiheessa taas.

Lankana tässä huivissa on Sandness Mini Palett sukkalanka. Mielestäni sopii tähän huiviin oikein hyvin.  Saattaa olla, että tämä huivi meneekin turkoosin huivin sijasta Vilman soiton opettajalle. Aikaa miettimiseen on lauantaihin asti.

Multnomah III

Malli: Multnomah, löytyy täältä
Lanka: Sandness Mini Palett

Menekki: 86 g

Puikot: 4 mm

Loma tosiaan lähenee tässä ihan siivillä. Ensimmäisenä lomaviikonloppuna mennään perinteisesti Lähetysjuhlille. Tänä vuonna juhlat ovat Porissa. Porihan on minun opiskelukaupunkini, joten sinne on erityisen kiva mennä juhlille. KIP-päivää siis vietän neuloen jossain juhlien tilaisuuksissa.

Tiistain terveisin Seija