Muoks2: Hassua tuo flickrn ja vuodatuksen yhteistyö. Kuva näkyi mac:lla, mutta ei tällä läppärillä. Nyt kuva on ladattu vuodatuksen gallerian kautta ja toivottavasti näkyy kaikille.

Muoks: Jostain kumman syystä tuo flickr ei tykkää tuota ensimmäistä kuvaa näyttää. Kaikki muut kuvaykin ovat flickerin kautta. Antaapa tässä hetken olla, ja katson illemmalla uudelleen.

 

Viikko ja yksi päivä, niin meidän Orvokki neiti täyttää vuoden. Kristiina kyseli Orvokista tässä muutama aika sitten, joten tässä sitten Orvokki päivitys kaikkien iloksi.


Nämä kuvat on otettu torstaina, kun vietin Orvokin kanssa aikaa metsässä töistä tultuani. Muu väki oli torstaina lomareissulla isäntä Kone Killerissä ja lapset tapaamassa isovanhempia Jyväskylässä. Kiville ja muille korkeille paikoille kiipeäminen tuntuu olevan Orvokin juttu tällä hetkellä. Näkee paremmin ja saa pidettyä lauman kasassa. Lampaiden lähdön jälkeen,  ei ole ollut juurikaan paimennettavaa ja sekin näkyy Orvokissa, että jotain tarttis olla.

Nyt en ehdi katsella kameraan, tuolla rapsahti jokin.

Täällä voi hyppiä esteitä, kun ottaa vähän vauhtia ensin.

Orvokki on reipas ja erittäin ihmisrakas koira. Lähipiirissä on muutama mies, jotka ovat erityisesti Orvokin lemppareita. Uskollisesti Vilma on jaksanut Orvokkia kouluttaa ja lenkittää, meidän kaverina. Tai siis me ollaan oltu Vilman kavereina.

Tässä mietitään lähdetäänkö vielä kauemmas, vai joko palataan pihaan. Pihaan palattiin.

Niin mikähän se tästä oikein on kulkenut? Ollaan lammasaitauksen vierellä ja tässä oli kyllä joku niin mielenkiintoinen tuoksu. Saattaa olla kettu, mäyrä tai ihan vaan jänis, mutta kovasti oli milenkiintoinen tuoksu.

Tässä neiti aamupäivän toimissaan. Olemme laittaneet Orvokille tuolin, josta hän näkee ulos ja se on tuo sininen tuossa kuvassa. Siinä hän viihtyy ja nakertaa luutaan ja katselee välillä ikkunasta. Kuitenkin nyt aamulla kun yritin häntä kuvata niin lattiallehan tuo heti kiiruhti. Toisella kertaa sitten kuva tuolissa lepäilemässä.

Niinkuin kuvista näette neiti on kaunis ja meidän perheeseen sopiva gorgi-neiti.

 

Nyt tästä taas siirryn koulujuttujen pariin. Huomenna työpäivän jälkeen suuntaan kulkuni Jyväskylään ja sieltä Koivuniemeen. Tiistaiksi luvassa Ruotsin opiskelua ihan koko päivä.

 

Sunnutai terveisin seijap