Ihan keskiviikoillan ensimmäisenä asiana, kiitos TeSa ja Pipo-otus kommenteistanne edelliseen päivitykseen, luin ne silloin heti kännykällä ja en saanut sinne vastauksia kirjoitetuksi ja niinhän siinä kävi, että jäi kokonaan teidän kommentit huomioimatta. Luettu ne kuitenkin on ja sydämmestäni olen teidän kanssanne samma mieltä. Pipo-otukselle vielä, ainakin nyt tuntuu olevan valtava pula papeist, joten luotetaan, että se vihkimys sinulle tulee.

Loppuviikosta neuloin valmiiksi sukat, jotka otin puikoille jo tammikuussa.

IMG_5871

Malli näihin sukkiin löytyi Suuren käsityön viime vuoden viimeisestä numerosta. Ainakin Heivattujen kudelmien Mari on nämä sukat neulonut ja esittelee ne tässä päivityksessä.

IMG_5873

Lankana minä käytin petroolia Seiskaveikkaa ja sitä Seiskaveikka Auroraa, jota Novitalta lähetettiin minulle ennen joulua kiitoksena Facebookin ryhmien ylläpidosta. Mallille en ollut uskollinen, sillä halusin kuluttaa Auroraa mahdollisimman paljon, joten raidotin sukat kärkikavennuksiin asti.

IMG_5875

Mallin uskollisuudessa en myöskään pysynyt kantalapussa, vaan tein sen ainaoikein neuleena, joka milestäni asettui hyvin sukan kantapäähän. Tässä sukassa on samaa kun ravelrystä löytyvässä Squircle- sukassa, mutta molemmissa malleissa on omat oivalluksensa, joilla päästään samaan lopputulokseen.

IMG_5878

Toiseen sukkaan tuli virhe jonka huomasin vasta valmiista sukasta. Nyt mietin onko pakko pitää sukat itselläni vai menevätkö odottamaan saajaansa lahjalaatikkoon. Värit ovat kyllä täysin minun värini.

IMG_5879

Vaikka sukkia kuvataan (kiitos esikoiselle), osaa Orvokki ottaa huomion. 

IMG_5885

Sukat
Suuri käsityö 11-12/2016
Lanka: 7 veljestä Petrooli
7 veljestä Aurora väri vesi
Menekki: Yhteensä 100 grammaa
Puikot: 3,5 mm

IMG_5888
 

Tänään oli myös postipäivä. Maanantaina laitoin tilauksen Teeleidin verkkokaupassa, kun en saanut täältä lähiseudulta sellaista teetä, josta olisin varma, että se on juuri sitä mitä haluan.

IMG_5892
 

Tänään oli postilaatikossa iso pahvikuori, jossa oli tilaamani teet. Puér-teetä olen nyt kannullisen tässä jo juonut ja Karpalo&Kaverit odottaa korkkaamista. Mukana ihana kirje Teeleidin Annelta. Ei varmaan jää viimeiseksi teen hankinta kerraksi kun se olin näin helppoa. KIITOS! 

Ei posti tietenkään pysty tuomaan kotiin sitä ihanaa Teeleidin tunnelmaa, joka Lutakosta löytyy, joten kyllä edelleen Jyväskylän reissuihin täytyy kytkeä Teeleidissä käynti. (Huom, tämä ei ole maksettu mainos, enkä tästä saa provikoita, mutta hyvä kello saa milestäni kilkattaa)


IMG_5894


Kauniita keväisiä päiviä teille kaikille, lumi jo kovaa vauhtia hupenee ja kuukauden päästä vietetäänkin jo pääsiäistä.

terkuin seijap