Paljon olisi asiaa kirjoitettavaksi ja jaettavaksi, mutta taidan nyt vain kirjoittaa eläkkelle jääneen työtoverin sukista ja siitä mitä löytöjä esikoiden kanssa teimme tänään käydessämme Kiipula Gardensissa.

Isännän kanssa teimme kahden yön reissun kesältä tuoksuvaan Kööpenhaminaan ja siitä haluan tehdä oman bloggauksen ja samoin mieluisesta Blogiarvonta voitosta joka saapui tänään iso Gnun lähettämänä. 

Ennen reissuun lähtöä sain viimeisteltyä eläkelahjaksi ajattelemani harmaat sukat. Sunnuntaina ne sitten löysivätkin tiensä perille. Nämä ovat toiset harmaat tällä mallilla lahjaksi tekemäni sukat ja edellisetkin menivät eläkkeelle jäävälle työtoverille.

Quintensse II, pair 3

Näissä sukissa oli lankana Regian Fjord color 6-fädig lanka, josta tykkäsin kovasti. Kuvioita en yrittänyt kohdistaa, eikä minusta näytä ollenkaan hassummilta nämä sukat. Tämä kuva on muuten kuvattu meidän pihaamme "istutetun" Janika-myrskyn katkaiseman sähkötolpan päässä. Janika vei meiltä säköt lähes neljäksi vuorokaudeksi silloin reilu 14 vuotta sitten. Silloin marraskuulla olivat kyllä kotona kaikki villasukat käytössä. Toivottavasti näitä sukkia ei arvita, jotta sähkökatkoista selvitään, vaan ne saavat lämmittää ihan normaalissa arjessa.

Quintensse II, pair 3

Malli: Quintensse 2
Tiina Kuu
Lanka: Regia Fjord colour
Menekki: 101 g
Puikot: 3,5 mm

Lankalaihikseen lisätään nyt siis 101 grammaa ja tulos on tällä hetkellä 2514 grammaa. Tulos kyllä tuosta muuttuu kun kirjaan pienet ostokseni, kuopuksen rippijuhla huiviin, Kööpenhaminan Sommerfluganista ostetut ja sitten ne ihanuudet jotka tänään tulivat blogiarvonnasta, mutta todellinen tilanne sitten kun olen kaikki langat blogannut. 

Tänään kävin tosiaan töistä tullessa hakemassa vapaaehtoisille kevätmuistamisia ja tein sen tästä läheltä Kiipula gardensista. Huomisia lahja kukkia en tähän kuvaa, mutta esikoinen oli matkassa ja hänelle lähti matkaan kolme erilaatuista chiliä. Saa nyt sitten itse kesän aikana noita hoitaa ja niiden satoa nauttia. Vielä kuvan ottamisen hetkellä ovat tuolla pihalla kasviportailla, eikä alulautasiakaan ole vielä laitettu. Nyt onkin sitten sisälle noston aika. Ihan en vielä luota, ettei tule kylmiä öitä ja nuo eivät sitä taida kestää.

DSC03302

Minulle lähti matkaan ihana Hortensia, tänään oli hinta vain 10 euroa, enkä voinut olla käymättä läpi kaikkia kaunottaria, joista tämä yksi valikoitui meille.

DSC03303

 

Vielä yksi ensi kesään liittyvä juttu. LinnaJazz 2015 Ohjelma on julkistettu ja siellä on tuttu nimi esiintymässä. Saattaapa olla, että lähden heinäkuussa kuuntelemaan.

Tiistaiterveisin seijap