Ystävä täyttää tänään vuosia. Mietin mitä pianistille ja päätteellä työskentelevälle voisi antaa syntymäpäivänä. Päädyin kämmekkäisiin, vai ovatkohan nuo ranteenlämmittäjät.

Puikoille pääsi siis Wetterhoffin kokeiluerä Sivillaa, joka on käsitelty terveysvaikutteiseksi.

2636263577_ce08f5ba12.jpg

Vyyhtihän oli valkoinen, ihana ja tuntui käteen tosi pehmeältä. Aiemmat kokemukseni Aloe Veran kanssa ovat olleet niin rajut, että mietin uskallanko tuosta mitään tehdä. Olen kuullut, että yksi miljoonasta ihmisestä on allerginen aloe veralle ja minä saatan olla yksi heistä.  Kokemukseni eivät ole siis lankojen kanssa tulleita vaan aloeveraa sisältävien voiteiden, pesupulvereiden ja deodoranttejen kanssa. Nykyään luen tuoteselosteet tosi tarkkaan, että en vahigossa osta moisia tuotteita ja pyykin pesenkin nykyään pesupähkinöillä.

Maanantaina kerin langan kerälle ja aloin neulomaan. En tiedä olivatko oireet langasta vai siitä, että meillä on pölyistä ja ulkona kukkii pujo jne...

Oireet olivat siis sitä, että suun ympärillä pikkuisen pisteli ja tuntui että iho kuumotti. Käsien iho minulla onkin yleensä niin hyvässä kunnossa, että niissä ei tuntunut kun ihanan pehmoinen lanka, josta jäi sellainen hyvä tuntu käsiin. Kahden tv-illan käsityö valmistui.

2676936250_3d1e3a237e.jpg

Kämmekkäät
Malli: Garnstudion
Lanka: Wetterhoffin terveysvaikutteinen Sivilla
(kokeiluerä)
Menekki: 25 g
Puikot: 3 Bambusukkikset

Tykkään itse näistä kämmekkäistä kovasti. Taidan tehdä itselleni tavallisesta Sivillasta tai Alpacasta omat. Sen verran varovainen olen tuon käsittelyn suhteen. Odottelen, että ihoni tila on normaali ja teen sitten testin langalla. Eli teippaan ohuelle ihon kohdalle lankaa ja annan olla siinä ja katson tuleeko oireita.

Nyt sitten kaikki jotka tätä luette muistakaan, että yleensä kukaan ei ole noille aineille allerginen. Jos minulla ei olisi epäilyä omasta allergisuudestani niin olisin ilman muuta Steppiäkin käyttänyt  ja tekisin ihanan ohuen neuleen tästä uudesta Sivillastakin.

Tälläisin terveisin tänään. Laita tämän ajastuksella tulemaan, että ei paljastu Ennille tuo lahja ennen kun menemme hänelle.