Terveiset vaan taas Heimolasta. Meillä isäntäkin on kotiutunut reissun päältä. En saanut Brasilialaista lankaa, kuten Arja vähän naamakirjassa epäili, vaan saimme Vilman kanssa laukut. Taidamme olla vähän laukkufriikkejä ja isäntä sen kyllä tietää. Ja kun on vaan hetki vapaata reissussa, niin on ehkä helpompi löytää laukku, kun lankaa.

Agathan vinkistä kävin viime viikolla pikaisesti Riihimäellä ja kotiin rantautui Arabella lankaa. Yksi huivi pääsi eilen puikoilta.

Lanka on siis tuollainen hörhellys, josta tulee yhdestä vyyhdistä yksi hyvän kokoinen kaulahuivi. Tämä huivi on tehty  vyötteen ohjeella. Ajatuksena on että näistä saa lahjoja helposti ja nopeasti. Vyyhdin hinta oli tosi halpa.

Joskus aina tuolta vahinkovarastolta tekee löytöjä. Langatkin näkee täältä sivuilta.

 

Kiitos sukkakommenteista. Toivottavasti ehdin huomenna postiin ajoissa ja saan matkaan eteenpäin. Laura kysyi valkoisten sukkien kantapäästä. Ihan tavallinen kantapää, mutta joka toisella kerroksella jätetty joka toinen silmukka neulomatta ja sitä neulomattoman silmukan paikkaa on vaihdettu. Olipas se nyt vaikeasti selitetty. Minä tykkään tuosta kantapäästä kovasti.

 

Eilen otin puikoille Sirppi huivin ajatuksena eräs ihminen joka sen saisi. Tuli kuitenkin sellainen olo, että ehdinköhän sen saada ajoissa valmiiksi. Yritän kuitenkin. Kyseessä on siis Lankakomeron Päivin yksi uusi kaunis huivimalli. Langaksi otin Lontoosta ostetun Beroccon ultra Alpaca Fine-langan.

 

Jotta Sirppi huivi valmistuisi ajoissa, lähden nyt katsomaan Idolsia ja neulomaan. Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille.