Edit: Lisäsin puseron faktat.

Lisään myös, että Suurikuukin myy Haaviston kirjaa.

Vihdoinkin jotain neuletta valmiina ja kuvattuna. Eilen valmistunut, siis vihdoinkin kasattu, Samos-neule. Kuvassa neule on siis jo yhden työpäivän päällä ollut, mutta eipä tuo haitanne. Puserossa näkyvät kyynärtaipeet ja vatsamakkarat. Sisällä otetuista kuvista vaan ei saanut mitään selvää, joten siksi omenapuu ja vesisade.

2399075458_7c3ec235b1.jpg

Malli:Moda 3/2007
Puikot:4,5
Lanka: Samos Lollipop
Menekki: 400 g

Puseron malli on Modasta ja alunperin Sandnesin  Fiestalle, mutta ostin viime vuonna tuota Samosta jotain varten ja nyt se on käytetty. Malli olisi tietenkin edukseen jostain ei kirjavasta neulottuna.

Haaviston kirjaa myy myös näköjään BookPlus nettikirjakauppa. Aivan niinkuin Marjuska kommentoi eiliseen. Outoa, sillä  tiedusteluihin on WSOY vastannut että tulee myyntiin vaan Jujulaisille. Minäkään en tuon kirjan takia olisi JUJUun liittymässä, kun muuten eivät nuo kirjat siellä ole kolahtaneet, ja minullahan on jo Haavisto.

Meille kotiutui pari leijonaa eilen.

2399075454_4bfc096230.jpg

Eivätkös olekin ihanat? Lapset olivat koulussa tehneet. "Reunat on tehty pykäpistoilla, äiti", näin minua valistettiin.

Eilalle taas viestiä. Iisalmelaisuudestani on aikaa 15 vuotta, hiukan ovat vuodet tehneet tehtäväänsä, kuvassa olen siis aikalailla eri näköinen kun silloin. Mutta, ainakin melkein siis ollaan tuttuja.