Terveisiä Mikkelistä, olin kirkon vanhustyön neuvottelupäivillä. Kaksi täyteläisen hyvää päivää. Paljon hyviä ja ajatuksia herättäviä asioita. Tahdon linkittää tähän Mikkelin piispan Seppo Häkkisen koskettavan alkuhartauden, voit käydä sen lukemassa täältä. Oli hyvä tavata kollegoita ympäri Suomen ja vaihtaa ajatuksia ja ideoitakin.

Mikkelin lankakaupat ja Pirtin kehräämön kyllä tiesin, mutta taitoshop oli ainoa jossa piipahdin ruokatauolla. menin siis hakemaan sieltä tätä lämmintä kättä kassia.

 
Tyhjänä en kuitenkaan kassia matkaani ottanut, vaan kun Mikkelissä oltiin niin täytyihän tarvikepaketti Mikkelin lapasiin ostaa.


 
Kotona katselin sitten noita hintoja Tampereella verkkokaupassa ja huomasin saaneeni tämän paketin erityisen halvalla. Olisi pitänyt ostaa ne muutkin paketit, joita olisi Mikkelistä saanut. Heillä ei ole kaikkia paketteja, vaan ne saa sitten Tampereelta. Näin minua neuvottiin.

Lapsilla on täällä ollut syysloma. Oskari viettää sitä tyytyväisenä Äänekosken mummolassa ja Vilma kotona. Huomenna on Vilmalla jännittävä päivä. Menemme aamulla Erikoishammashoitolaan, jossa Vilmalle tehdään ylihuulijänteen frenukletomia. Huomenna tiedetään sitten enemmän tästä operaatiosta.

Edelleen vapaa-aika tuppaa menemään koulu juttujen kanssa, mutta kyllä se tästä jo pikkuisen alkaa helpottamaan. Mietin jo, josko sitä olisikin menossa Tampereen käsityömessuillekin, mutta siihen on vielä aikaan.

Keskiviikon terveisin

Seija