Pikkupakkasen terkkuja Heimolasta. 
Muutamalla kännykällä otetulla kuvalla jaan kanssanne hiihtolatuja, joita naapuri on tehnyt reilut 10 kilometriä tänne meidän naapureiden pelloille. Hiihtokärpänen on pikkuisen jopa iskenyt minuun ja valoisalla aikaa ladut kutsuvat.

IMG_1101

 

IMG_1085

Nämä ladut ihan tästä läheltä, mutta luulenpa nähneeni ilveksen jäljet vähän kauempana. Niin keskellä ei mitään todella ollaan.

IMG_1084

Huomenna vietetään ystävän synttäreitä konsertin merkeissä ja ajattelin neuloa ja huovuttaa hänelle tossut, sillä ajatuksella, että jos pieleen menee, niin sitten lahjaa ei ole.

IMG_4508

Lankana Novitan vanha Puro ja 7 mm puikot. Sukka , jossa 48 silmukkaa.  Sisälle muovipussit ja 40° pikapesu muun pyykin joukossa.

IMG_4510

Koneesta tuli ulos epämääräiset mytyt, jotka joutuivat takaisin koneeseen. Sama pesu uudelleen, nyt ilman muovipusseja.

IMG_4511

Venyttelyn päätteeksi tossut saivat kuivua Alhon huopatehtaan tossujeni päällä. Tossut olivat kerrassaan sopivat isännän 42 kokoiseen jalkaan.

IMG_4512

Huopatossut
Lanka: Novita Puro
Menekki: 89 grammaa
Puikot: 7 mm

Kotoa löytyi myös viimeistelyä vaille olevat Purotossut, vähän pienemmässä koossa ja siitäpä sitten ajatus, että nämä tossut menevät samassa paketissa kuusikymppisen puolisolle.

 

IMG_4517

Huopatossut, koko 38
Lanka: Novita Puro
Menekki: 73 grammaa
Puikot: 7 mm
Huovutus: farkkujen kanssa 40° kirjopesu

Lankalaihikseen  näiden myötä tulee miinusta162 grammaa. -3616 on nyt siis lukema laihiksella. Hailuotolainen etenee. Viikonloppuna oli taukoa sen neulomisessa, kun 3 mm puikkoni katkesi ja meni vähän mielenkiinto neuleeseen, mutta nyt alkaa olla ensimmäinen hihakin jo neulottu. tarvitaan vaan isäntää sovittamaan, josko on sopivan kokoinen.

IMG_4518

Tiistain terkuin seijap