Ensimmäinen reissu on tehty ja kotiin päästy.

243149.jpg

Tämä virtahepo piti ennen lähtöä muuttaa autoksi. Tiukkaa teki peruutella tuosta, kun lunta oli ympärillä yhtä paljon kun auton päälläkin.

Meidän naapuri, joka yleensä hurauttaa meidän tiemme lentokenttä kuntoon, makoilee juuri nyt aurinkorannoilla. Kohta lähden lumitöihin, jotta Vilman taksi pääsee pihaan, tai pikemmin pihasta pois.

Kännykkä kaupassa kävin. Tiedän, että takuu on voimassa, mutta kyllä tuo puhelin on ainakin kerran pudonnut, eikä tuo kuori sitä kestä. Korjaus tunti maksaa 100 euroa ja osa joka pitäisi uusia sisältää antennin jne. Hintaa olisi tullut korjaukselle uuden puhelimen verran. Ei varmaan olisi mennyt takuuseen, vaikka hajosikin eilen kun pakkasella vastasin ulkona puhelimeen.

Asiaakin oli.
Dominolapasten ohjetta on minulta kyselty. Laitoin sähköpostia Seinäjoelle ja sain seuraavan vastauksen.

Hei Seija!
 
Lähetämme täältä Rustoopuorista mielellämme Domino-lapasen materiaalipakettia, joten jos haluat, voit antaa kyselijöille tämän sähköpostiosoitteen; rustoopuori@taitoep.net. Meiltä sitä voipi tilata. Langat ja ohje hintaan 9,50 €.
 
Lumisin terveisin;
 
Marja Hemminki-Haapoja
Rustoopuori Oy
Sahalankatu 3
60100 Seinäjoki
 
p.06 420 5825 / 040 5151056
f. 06 420 5820
 
rustoopuori@taitoep.net
www.taitoep.net

Joten ottakaahan yhteyttä rustooripuoriin dominolapasohjeen suhteen.

Nauttikaa lumesta ja olkaa varovaisia liikenteessä.

Pakko oli tulla vielä lisäämään, kun tuolla lunta luodessani muistin vanhan lallatuksen.

Luoja lumen loi.
Luoja lumenluojan loi.
Luojan luoma lumenluoja
Luojan luomaa lunta loi.


Vilman kuoroharjoitukset on peruttu tältä päivältä. Hyvä niin. Kyllä tämän päivän autoilut on minun osaltani tehty. Tuohan ottaa hatioihin paljon enemmän kun neulominen.