Tänään oli meidän perheen tarkoitus lähteä Lähetysjuhlille, mutta suunnitelmiin tulikin muutos. Vilma säikäytti eilen tosissaan vatsakipuilulla ja nyt seurataan neidin vointia, joka on kyllä jo ennallaan. Eilen aamulla seitsemän jälkeen Vilma oli aivan kalpea, näköä hämärsi ja tuskan hiki pukkasi päälle. Vatsaan koski tosissaan. Kahdeksaksi menimme paikalliseen päivystykseen ja kymmenen jälkeen olimme jo keskussairaalassa. Puolen päivän jälkeen pääsin oireettoman tytön kanssa lähtemään kotiin. Ei ollut siis mitään hälyyttävää. Kiitos siitä!

Tänään saa sitten nyt tehtyä tämän bloggauksen joka jäi eilisen melkein kolmen tunnin ukkosen jalkoihin. Vielä ei tiedetä hajosiko meillä modeemi vai onko vika ainan linjoissa. Hyvin tämä surffaaminen onnistuu kuitenkin Lumian ja internetjaon kauttakin. Pyykkikone pyörii ja kotiakin saa vähän raivattua ennenkuin lähden KIP-päivään Turengin asemalle. Ainakin näin luulen.

Alkukesästä on valmistunut sukkia, jotka ovat olleet melkein vain viimeistelyä vaille. Nämä raitapolvarit ovat saaneet alkunsa jo viime vuonna ja olleet junamatka neuleina.

IMG_9408-normal.jpg

Näissä on lankana Villamokan aikaista Mokkasukkaa, jota on vielä muutamia värejä täällä minulla jemmassa, ajalta ennen aloe vera käsittelyä. Tämä kaunis vihreä on kotiutunut Tiinulin jäämistön varastoista.

IMG_9414-normal.jpg

 • Malli: Raitapolvarit, oma löytyy Ullasta 1/13
 • Lanka vihreä Mokkasukka

Hjertegarn Sock 4

 • Menekki: Mokkasukka 63 g

Sock 4: 72 g

Puikot: 3 mm

IMG_9702-normal.jpg

Kalajokisukat Nallen luontopolku Tuohesta ovat myös odottaneet kauan viimeistelykeijun saapumista. Tykkään näistä Nallen luontopolku langoista ainakin väreiltään. Ihana näissäkin on myös se, että näitä ei ole käsitelty aloe veralla ja minäkin uskallan näitä käyttää. Nähtäväksi jää kuinka lanka kestää, nyppääkö, niinkuin Nallella vähän on ollut tapana.

IMG_9700-normal.jpg

 • Malli: Kalajoki sukat
 • Lanka: Nalle Luontopolku tuohi
 • Menekki: 90 g
 • Puikot 3 mm

 

Vielä ovat yhdet sukat bloggaamatta, nämä sukat ovat menossa työtoverille, joka vaihtoi työpaikkaa. Sain palautteen, että olisi voinut vähän hillitymmän väriset tehdä hänelle, mutta minusta tämä oli oikea väri.

 

IMG_9783-normal.jpg

Malliin ihastuin kun olimme Raasikun reissulla ja se oli Pitsisukalla puikoilla. Kun kuulin työtoverin työpaikan vaihdosta niin tiesin heti, millaiset sukat hän tulee saamaan. Kotona oli vanhaa Nallea pinkki 150 grammainen kerä, joten ei kun puikoille.

IMG_9780-normal.jpg

 • Malli: Ingel, suomenkielinen ilmaisohje Ravelrystä
 • Lanka: Nalle
 • Menekki: 111 g
 • Puikot 3 mm

Tässä sukkabloggausta, toivottavasti tässä ehtisin bloggaamaan muutakin viikonlopun aikana. Ensi viikolla tiistaina kutsuu rippileiri. Turvallisuusasiakirjat on jätetty eteenpäin menemistä varten, tunteja olen valmistellut ja sopinut hoivayksikkö vierailua. Pieni jännitys on rinnassa. Uskon ja luotan, että kaikki menee hyvin, ryhmä vaikuttaa mukavalta ja isosetkin olivat kerrassaan hyvä porukka, joten hyvillä mielin liikenteeseen.

Lauantai terveisin seijap