Taas on mennyt pitkään ennen kun taas pääsin kirjoittamaan. Tällä kertaa ei voi syyttää, että aikaa ei olisi ollut, sitä on ollut olin torstaista sairaslomalla, kun viime viikolla alkanut tauti ei ottanut taittuakseen. Kurkku on ollut tosi kipeä ja olo on ollut niin väsy, että käsityötkään eivät ole maistuneet. Mieli olisi tehnyt laittaa myös tätä yläkertaa kuntoon, mutta tauti vei voiton.

 

Eilen sain kuitenkin Vilman sukat pääteltyä ja tänään ne pikaisesti kuvasin.

Nämä näyttävät ihan vauvan sukilta, mutta ovat kyllä oikeasti 33 numeroiseen tytön jalkaan mahtuvat. Halusin, että varressakin näkyy tuo langan tekemä kuvio, joten en tehnyt koko varta joustimena. Lankana näissä on tekstiiliteollisuuden Pallas, joka oli minulle itselleni postiivinen yllätys kiva pehmeä ja hyvä lanka neuloa. Lankaa on myös yksivärisenä. Made in Turkey, lukee vyötteessä ihan reilusti.

Pallas-sukat

Varressa 52 silmukkaa, kärjessä 48 silmukkaa

Lanka: teetee Pallas

Menekki:77 g

Puikot: 3

Tällä hetkellä puikoilla on Pinaattitunika, joululahja-langasta, se neuletakki, jota langasta olin ajatellut ei tuntunut hyvältä, joten malli vaihtui. Hamsterikuuta varten pitäisi miettiä aloitettavia neuleita. Kaksi kuukauden ensimmäistä päivää olenVivamossa koulutuksessa, saattaa olla, että en neulo silmukkaakaan, tai sitten neulon montakin.

Lumisateisin lauantaiterveisin seijap