Ostin perjantaina KnitPicksin puiset puikot neuloakseni huovutettavia lapasia sillä meiltä ei kotoa löytynyt 6 numeron puikkoja. Saatuani langan puikoille ei neulominen onnistunut kun puikon kärjessä oli särö. Niinpä viikonlopun huovutettavat lapaset jäivät neulomatta, mutta puikoille pääsivät Eeva Haaviston Körttirasat.

 

Kyllähän minä sen tiedän, että Körttirasat eivät ole punaiset, mutta minä nyt halusin näin. Eeva haavisto on väreiksi sanonut, pohja musta, kuviot harmaat. Minulla nyt oli tuota beigeä Nalle Coloria aloittamaton kerä ja mielestäni tuo tummanpunainen sopi hyvin pohjaväriksi.

Lapasia oli mukava neuloa, taisipa olla eka kerta kun neuloin peukaloihinkin kirjoneuleen, mutta mielestäni onnistui ihan hyvin.

Malli: Eeva Haavisto N:o 5.

Jalasjärvi "Körttirasat"

Lanka: Nalle tummanpunainen

menekki: 80 g

Nalle colori beige

menekki: 21 g

Puikot: 3 bambut

Monia körttirasoja en ole blogimaailmassa nähnyt. Mari on neulonut lapselle, Tarkulta löytyy myös rasat, Tiialta löytyivät vielä myös rasat, mutta enempiä en sitten enää ehtinytkään tässä googlailla. Vielä kun muistaisin nämä tänään lapaskuuhun blogata, niin sitten on lapaskuu minun osaltani ohi. Lapaskuun saldo siis minun osaltani 5 paria, joista yhdet kirjoneuletta, kolmet huovutetut ja yhdet dominolapaset ilman huovutusta.

Nämä rasat jäävät lahjalaatikkoon. Nyt puikoille ovat päässeet Laurin Lapaskilpailuun neulomani aikuisen lapaset, paikallislehtemme päätoimittaja nimittäin kyseli saisiko niitä jostain ostaa. On siis jo aika laittaa ohje paperille, että joku muukin saisi niitä neuloa ja laittaa lähetyksen hyväksi myyntiin täällä Janakkalassa.

Huomenna tulee vuosi siitä kun palasin töihin meningoenkefaliitin jälkeiseltä sairaslomalta. Täytyy tässä oikeasti sanoa, että tuntuu ihmeeltä, että näin hyvin olen jaksanut. Aika väsyltä tuntuu välillä olo ja harmittaa kun ei muista niinkuin haluaisi, mutta ei siis mitään suurempaa.

 

Muoks  klo 21.10

Tulinpas vielä uudelleen, kun unohdin kertoa puikkotarinan loppuun. Eilen sitten menin Wetterhoffin myymälään ja sain uudet KnitPicksin 6 sukkapuikot. Säröllä olevat lähtivät palautuksena takaisin.  Eli eiköhän ne tule neulotuksi ne paksummatkin huopuvat langat jossain vaiheessa

Melkein joulukuun terveisin seijap