Edit: Korjasin kirjoitusvirheen.

Minulla taitaa olla varma konsti saada hankittua flunssaoireet. Syksyllä kun varasin kirpparipöydän niin aika pian sain flunssaoireita. Nyt tuntuu että saattaisi olla poskiontelotulehdusta, poskia särkee ja ääni honottaa. Räkää tuntuu riittävän niistettäväksi asti. Kirpparipöydänhän kävin perjantaina varaamassa. Meinasin jo aamulla, että soitan kirpparille, että tuonkin vasta keskiviikkona tavarat. Mutta vein sittenkin jo tänään. Toivottavasti kauppa käy, ainakin niin että saa pöytävuokran takaisin.

474906.jpg

Eilen Heimolassa näytti tältä. Mattotelineen aion siirtää tuohon pesuhuoneen pikkuikkunan alle. Tarkoituksena on viritellä siihen muovit ympärille ja tehdä siitä kasvihuoneen korvike. En tiedä onnistuuko siinä mikään kasvamaan, mutta näin minua yksi ihminen neuvoi. Yleensä näissä vanhempien ( n. 80v) ihmisten neuvoissa on kuitenkin viisautta, niin hän on joskus tehnyt, kun ei ole ollut kasvihuonetta.

Tänään muistin hakea diakonissan juhlapukuni pesulasta. Laitan sen joku päivä sen verran päälle, että isäntä saa kuvata. Jos ei aiemmin, niin kiirastorstaina. Luulisin, että silloin kirkkokuoro laulaa mustissa vaatteissa.

Ai niin, vähän nostalgiaa. Riihimäellä on lauantaina Big light-tapahtuma. Koska kyseessä on kymmenes Big light, on kutsuttu vanhojakin Et Cetera -kuorolaisia mukaan. Keskiviikkona siis suuntaan Riihimäelle kuoroharjoituksiin ja lauantaina sitten lavalle. Toivottavasti tauti taittuu ennen sitä paremmalle puolelle.

Kaunista ja mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, ainakin säätiedot lupaavat hyvää.

Niin vielä piti tulla lisäämään. Huomenna suuntaan tietenkin Tervakoskelle lankapäivässä käymään. Paljon ei ole aikaa kun pitää tulla lapsia vastaanottamaan, mutta minua kiehtoisi se sukkalanka jossa on villaa ja bambua. En löytänyt stä edes googlettamalla, kun en muista tarkkaa nimeä, enkä valmistajaa. Kerron siis lisää huomenna.