Eilinen päivitys jäi tekemättä, vietimme sunnuntaita koko perheen voimalla. Aamupäivä vain jotenkin soljui ja sitten lähdimme  Aulangolle joutsenia katselemaan. Joutsenia emme nähneet ollenkaan. Olivat varmaan lepäilemässä ja turisteja paossa. Aulanko on paikka jossa poikkeamme vähintään kerran kesässä, joskus kun vuokot kukkivat ja joskus näin kesän keskellä. Mustikoita ei muuten ollut sielläkään.

Kävin viemässä isännän keskustaan. Syksyn merkkejä ilmassa. Hän lähti työseminaariin. Samalla reissulla he menevät myös Savonlinnaan oopperajuhlille. Eilen illalla tajusin, että Olavinlinnassahan saattaa olla kylmä illalla. Niinpä kaivoin esiin Jussi neuleen, joka on maaliskuusta asti odottanut, että saisin viimeistelytyöt tehtyä. Siinäpä sitten ilta kului. Olin tyytyväinen neuleeseen ja niin oli isäntäkin, sinne se lähti mukana akselille Imatra-Sulkava-Savonlinna. Kuvaa ette näe, sillä iltahämärässä otettu kuva ei oikein onnistunut. Keskiviikkona neule palautuu. Sitten kuvaillaan lisää.

Vilman poncho valmistui lauantai-iltana. Sekin oli vain hapsutuksia vailla. (Ollut jo aika pitkään) Ponchon omistaja ainakin oli tyytyväinen. Itse en oikein langasta pitänyt, sitä ei ollut helppo virkata. Sitä olisi aikalailla vielä jäljellä. Pitää jotain keksiä.

Lanka:Susanna, Tallinnasta ostettu  sekoitelanka
Virkkuukoukku:4,00 mm
Menekki: Murto-osa jättikerästä
Malli: Omasta päästä, sovellettu isoäidin neliöstäNovitan Neulomon, kesäylläri vaihdon vaihtoparin tiedot tulivat Reetalta. Nyt sitten miettimään mitä tekisin yllärikaverille 100-150 g lankaa.

Arvauksia edelliseen kommenttilootaan on tullut kivasti. Vielä on jokunen tunti aikaa. Tänään klo 12 laitan pelin poikki. Yhden kommentin onnistuin laittamaan bittiavaruuteen, sinä joka laitoit viestiä verhoista laita uusi kommentti jos mahdollista.

Edit: Koko aamu on lasten kanssa askarreltu. Pidetään vielä arvonta yllätystä yllä. Yksi oikea vastaus, mutta sen lisäksi arvotaan jotain. Syy selviää teille kaikille illemmalla. Nyt ruokaa lapsille ja sitten pikkureissu Tervakoskelle. Illalla jatketaan.