Onpas ollut kiireisiä iltoja. Ei ole ehtinyt bloggaamaan, eikä edes päivittäiselle blogikierrokselle maanantain jälkeen. Onneksi on kaikenlaisia nettipalveluita, että sai edes jotenkin lokakuun alun synttärisankaritarta onniteltua.

Tovetossut ovat valmiit.

tovetossut

Tässä mannekiinina meidän Matti-nukke, tai siis Matin jalat. Matti on sellainen reilun kokoinen vauvanukke, samanlainen kun Marin Erasto.

tove-tossut
malli:Suuri käsityölehti, parhaat neuleet syksy 2006
koko: puoli vuotiaalle
lanka: Sandnes Tove, kaksinkertaisena
menekki: 45 g
puikot: 3,5

Vielä täytyy kertoa hauska juttu. Eilen soi puhelin ja eräs työstä tuttu eläkeläinen soitti.
"Kuule, kun tälläistä käsityöasiaa, minä soitan. Kun yksi meidän kerholainen oli ollut reuman tilaisuudessa ja nähnyt siellä niin ihanat villasukat. Kuule ja sitten kun hän kysyi siltä sukkien omistajalta mallia, niin hän kertoi että Seijap on ne tehnyt ja ne ovat kärjestä aloitetut. Ja se pitsi kuvio niissä oli niin ihana ja ne olivat niin kauniit." Jotenkin näin se puhelun alku meni. Minä sitten ihmettelemään kenelle olen neulonut ihanat kärjestä aloitetut pitsisukat ja millä mallilla. Edelleenkään ei aavistustakaan. Lupasin neuvoa mistä löytyy ohje kärjestä aloitettuun sukkaan. Siis täältä. Mutta sitä pitsineuletta en osaa kyllä sanoa. Tänään samainen ihminen soitti. Oli saanut nettiapua ja löytänyt ohjeen.

Saa nähdä minkälaisia sukkia ovat neuloneet kun kuukauden päästä tapaamme.Maye

Onneksi en osallistu langattomaan lokakuuhun. Kuka tunnistaa mitä lankaa löysin kirpparilta?