Nyt on perheen lapaset saatu tehtyä. Olisikohan minun lapaskuuni lapaset tässä? Tuskin, kun eilen kävin kahdessa lankakaupassa...

263481.jpg

Wetterhoffilla olivat kaikki Pirkkalangat tarjouksessa ja Neulansilmässä ei oli tuollainen suunnilleen Toven paksuinen lanka niin halpaa...

Onko kellään kokemuksia tuosta paksummasta Pirkkalangasta huovutettuna. Siis silmukkamääriä jne. Laiskuuttani ein viitsisi tehdä koetilkkua ja huovuttaa.

263748.jpg

Oskarin lapaset ovat marinoituneet ilman peukaloita varmaan pari vuotta. Lanka on virolaista hahtuvaa, jonka olen purkanut äidin tekeleestä. Harvoin äiti epäonnistuu käsitöissään, mutta se oli neule joka ei todellakaan ollut kenellekään sopiva. Peukut sitten olivat jääneet tekemättä, mutta nyt ovat valmiit. Kuvassa näyttävät vähän epämääräisiltä mutta ovat oikein hyvät.

263751.jpg

Vilman lapasista toinen ei suostunut oikein kunnolla venymään varrestaan, mutta kuvan oton jälkeen vielä sain paremmaksi. Ovat jo saman kokoisia.

Isännän sairasloma jatkuu jo nyt. Ensimmäinen vapaa aika erikoislääkärille oli 11.12 ja siihen asti nyt sitten tällä erää. Kyllähän oletettavaa on että sairis vielä jatkuu.

Nyt haluaa Oskari päästä koneelle googlettamaan pikkupandaa, joten teen hänelle tilaa.