Tänään oli tullut kotiin Suuri käsityölehti ja siellä oli kuva Kuura-sukista, jotka voittivat sukkakilpailun. Ihana malli. Täytyy ottaa talteen ja todo- listalle. Lanka vain täytyy minun muuttaa aloevrattomaksi.

 

Mutta nyt uskallan minäkin blogata syyskuussa valmistuneet kilpailusukkani. Näissä sukissa on sama mallineule, kun ET-lehden äänestyksessä olevissa lapasissani. Lapaset ovat muuten tällä hetkellä kolmansina äänestyksessä. Paljon elää tuo tilanne galleriassa.

Tälläisiltä näyttävät sukat kun ne ovat pingottimen päällä, ei siis juurikaan miltään. Raitaa ja vartta riittää. Mutta näiden sukkien paikka onkin jalassa.

Syyskuussa huvimajan rakennuksella otettuja kuvia, joista saa vähän käsitystäkin sukasta. Malli tähän pitänee kirjoittaa samalla kun lapasmallinkin kirjoitan. Sukat on aloitettu kärjestä ja ajatus oli neuloa niin kauan, kun lankaa riittää, mutta ihan niin kauan en jaksanut. .

Malli: joustinneule sukat

Oma malli sukkakilapailuun

Lanka: drops Fabel harmaa, vajaa 100 g

drops Fabel print oranssi, vajaa 100 g

Puikot: 2,5

 

 

Jälleen kiitos kaikista kommenteista. Huomenna sitten työpäivän jälkeen matkaan sinne VTT:lle Novitan tutkimukseen vastailemaan. Saas nähdä millainen reissu on tulossa.

 

Oikein hyvää pyhäinpäivän viikonloppua teille kaikille.

 

seijap