Loma on vietetty ja akut on ladattu. Huomenna taas työt kutsuvat. Mukavalta taas tuntuu lähteä kohti syksyn haasteita. Tänään neulottiin pienellä porukalla Turengin asemalla, kahden viikon päästä sitten taas Poikkeuksessa.

Otin mukaan valmiiksi tulleita juttuja, jotta saan ne kuvatuksi. Yhden illan käsityö oli Nasu, joka on menossa vajaan kahden viikon päästä 4 vuotislahjaksi.

IMG_0260-normal.jpg

Nasussa on lankana kolmen väristä seitsemää veljestä, mustaa Nallea ja Pinkkiä Samosta. 4-vuotias, joka tämän saa on suuri Nasun ihailija. Ohje tähän löytyi Ravelrystä, kiitos Ratulle, joka sen minulle vinkkasi, kun apua kyselin.

IMG_0258-normal.jpg

Nasu/Pooh Piglet

Malli: Tamara Dielen

linkki Ravelryyn

Lanka: Nalle

7 veljestä

Samos

Koukku 4 mm

 

Pariisin matkalla minulla oli matkassa lapasneule. Osa teistä muistaa Laurin lapaskilpailun, joissa minun lapaseni saivat kunniamaininnan. Voittajalapasisia tarvittiin kaksi miesten kokoa, ja niitä ei ollut. Nyt on toinen pari tehty ja ohjettakin kirjoitettu niin, että sillä on helppo lapaset toteuttaa.

IMG_0262-normal.jpg

Malli: Laurin lapaset (Arja Saarenpää)

Myydään Janakkalan seurakunnan lähetystyön hyväksi

Lanka: 7 veljestä

Puikot 3mm ja 4 mm

Mallihan oli naisten kokoinen, mutta vaihtamalla langaksi Seitsemän veljestä tuli miehen käteen sopivat. Näiden lapasten ohjeen olisi tarkoitus tulla Janakkalan seurakunnan nettisivuille, jotta niitä saataisiin tehtyä myyntiin asti.

 

Eloisaa elokuuta teille kaikille täällä vierailevat, pitäisikö elokuun aikana pitää se pitämättä jäänyt blogin synttäriarvonta?