Hellettä siis riittää edelleen. Isännän kanssa muutettiin jo viime yöksi vanhasta Heimolasta tänne alakertaan patjojen päälle. Lämmintä riittää yölläkin, mutta jotenkin sitä sentään on saanut nukutuksi.

Tämä kuva on tiistailta. Lapset lähdössä Hämeenlinnan asemalta mummolaan. Junamatka Jyväskylään ilman vanhempia oli sujunut hyvin ja mummolassa on tosi kivaa. Tälläisiä vietejä olemme kotiin saaneet.

 

Huomenna töiden jälkeen ajamme Äänekoskelle ja sunnuntaina tullaan sitten koko joukolla kotiin.

 

Tänään on ollut kaksi kovaa ukkoskuuroa tässä illan aikana. Mutta eipä tunnu paljon säätä viilentäneen.

Vesipisarat omenan pinnalla näyttävät kuitenkin kauniilta.

Vanhan polun vierestä puutarhaan siirtynyt Kaunokkikin sai oikein kunnolla vettä päälleen.

Kaunokin linkki tuossa yllä vie Luontoportti sivustolle, on muuten aivan erinomasen hyvä paikka etsiä tietoa ja unohduksissa olevia kasvien nimiä.

 

Kiitos kaikista onnitteluista. Kiva oli huomata, että siellä oli lukijoita joita en ole aiemmin huomannut. Blogi jatkaa elämäänsä edelleen, vaikka nyt vähän hiljaisempaa onkin ollut. Nämä helteetkin vaativat veronsa, ei oikein mitään jaksa työpäivän jälkeen.

 

Ai niin, piipahdin Wetterhoffilla ja näin kaksi uutta väriä sillkivillalankoihin. Sellainen syvä suklaanruskea ja oikein ihana tummanharmaa. Kaksi muutakin uutta väriä on tulossa syksyyn, mutta niitä ei ollut yhtään vielä valmiina. Niin ja uusia neulemallejakin on taas tulossa. Näin minulle kerrottiin. Jännityksellä jään odottamaan.

 

Oikein ihanaa loppuviikkoa teille kaikille. Minä taidan poiketa viikonlopuna Silkkivillassa.