Puikko piioista tuli muutama kysely kommenttejen kautta. Minä kävin niitä hakemassa Hattulan kotiseutupuodista, joka viime sunnuntaina oli viimeistä päivää auki. ( On siis auki  vain kesäaikaan)  Sen verran utelias olin, että kysyin piikojen tekijän nimen ja jos kiinnostusta on, niin voin hänelle soitella ja kysellä  löytyykö lisää piikoja.


DSC06542

Nämä olivat mielestäni kauniit. ja tuntuvat ihan toimivilta.


DSC06544

Kuminauha on tuollaista pyöreätä ja paksua. Puuosat on viimeistelty huolella.

Neuletapaamisessa kävi ilmi, että omassa kunnassakin on piikojen tekijä. Reilun viikon päästä on tulossa häneltä satsi neuletapaamiseen. Piika maksaa hänellä 4 euroa, näiden hattulalaisten hinta on 6 euroa. Täkäläistä piikaa en ole nähnyt, mutta niitä olisi helpompi diilata teillekin asti. Luulen niin.

Maltatteko odottaa, vai selvittelenkö piika asiaa jo ensi viikolla? jättäkää viestiä kommenteihin tai laittakaa sähköpostia minulle. Muualla Suomessa en ole noita piikoja nähnyt myynnissä. Millähän nimellä niitä voisi googlettaa?

Tulipa muuten mieleen, että pitää ensi viikolla hakea postista Helposti-kuoria ja ikimerkkejä kun syyskuun alusta postimaksut nousevat.DSC06546

Tässä ovat muuten synttärilahja Sivillani. Eivätkös olekin ihania?