Vilman Jenga-huppari on odottanut päättelykeijun käyntiä marraskuun lopusta alkaen. No ei ole kyllä sellaisia kelejäkään ollut, että sitä olisi voinut käyttää. Eilen aamupäivällä sitten sain valmista, mallini ei ole vaan ollut yhteistyökykyinen, joten saatte tyytyä sängyn päällä otettuun kuvaan.

343070.jpg

Malli: Novita syksy 2006, koko 110 cm
Lanka: Novita Jenga
Menekki: 313 g
Puikot: 8 pyöröt, neulottu tasona

Koko aamun on tusiskuttanut lunta. Vihdoinkin tänne Hämeeseen siis myös tulee talvi, sen marraskuisen yrityksen jälkeen. En ole tosin säätiedotuksia seurannut, häviääkö tuokin lumi lämpimien ilmojen myötä.

Kiitos pipokommenteista. Se on nyt kolmas pipo, tuolla ohjeella. Tykkään itsekin mallista, hiukan on Fritidsgarnissakin langan värillä merkitystä huopumistulokseen. Tuo pipo lähtee siis huomenna postin mukana Kainuuseen. Lisään sen langan menekin tuonne edelliseen päivitykseen.

Hyvää sunnuntain jatkoa, teille kaikille!

Vuodatuksen käyttäjille niin ja täällä kävijöillekin tiedoksi, että hallinnan etusivulla Tuomas kertoo kävijämäärien kasvaneen räjähdysmäisesti ja palvelin käy sen tähden hitaalla. Ratkaisua etsitään. Koitetaan kestää, se että emme pääse lukemaan tai päivittämään.