Viime yönä alkoi ukkostamaan klo 2 ja sitä sitten kestikin aamu seitsemään. Makuuhuone kylpi salamoiden valossa, ja sitten rysähti. Tuli tuntu, lähteekö tuo koskaan pois. Luulin että eilinen ukkonen veisi päänsäryn mennessään, mutta ei. Eikä se aamulla ukkosen lakattua helpottanut vieläkään.

Vein Oskarin kouluun asti, kun se onnistui helposti Vilmaa viedessä. Isäntä on työreissussa, tulee huomenna. Eskarilta menin laittelemaan sitä kirpparipöytääni. Kamala määrä lasten vaatetta. Saa nyt nähdä, mitä menee kaupaksi. Ovathan ainakin pois täältä kotoa.

Kun pöytä oli laitettu tuli olo, että eihän tässä viitsi kotiin ajaa kun melkein sama matka on Wetterhoffille. Ne turkoosit Mohair Luxit kun polttelivat mielessä. Ei olleet Luxit tulleet, mutta......nämä sieltä tarttuivat mukaan. Huomaattehan, että kaikissa on TARJOUS-lappu. Naturgarneista tulee joululahjoja 50g kerät maksoivat 2 euroa kerä ja 100 g vyyhti 4 euroa (3,99), Vivaldit 5,40/kerä. Lupasivat myös varata sitä turkoosia Mohair Luxia kun sitä tulee.

Kun pääsimme eskarilta kotiin, alkoi taas ukkostamaan. Vettä on tullut reilusti ja vieläkin sataa. Jyrinä lakkasi puoli tuntia sitten. Päänsärky on edelleen aika mahdoton. Yleensä on iloinen asia lähteä maanantaisin kirjastoautolle, mutta nyt tuntuu vaikealta. Kai pitää keittää kahvit ja rauhassa juoda ne lastenohjelmien aikana ja sitten voikin olla eri mieli kirjatoautonkin suhteen.