No niin, te blogin kautta, kanssani matkaa tekevät. On aika paljastaa rasian arvoitus. Eihän se sisältö häihin liittynyt. Rasia tosiaan oli ollut niin kauan säilytyksessä . Sisältöä olen muutaman kerran kaipaillutkin, mutta kun en muistanut millaisessa rasiassa olisivat.
Da, daa Lape,

ekalla arvauksella osuit oikeaan. Mutta, heti tuon ensimmäisen vastauksen jälkeen päätin, että myös kaikkien muiden kesken arvotaan, jotain pientä. Joten Tainuli,otahan sinäkin yhteyttä.

Arvonnan kulku oli seuraava. Kirjoitin ihan vanhanaikaisesti lyijykynällä paperilapuille kaikki komenttilootan nimet. Laitoin ne tuohon arvoitukselliseen rasiaan. (Rasia oli käynyt astianpesukoneessa ja helmet oli tallessa) Oskari sekoitti lappuja ja Vilma toimi onnettarena. Sieltä sitten nousi tuo Tainulin lappu. Paketit lähtevät matkaan torstaina kun reissusta kotiudutaan.

Kävimme ostosreissulla Tervakoskella. Kun käytte perheiden kanssa Puuhamaassa, niin muistakaa askartelukauppa Coconut siinä keskustassa. Siellä on kaikkea ihanaa ja vielä kaiken lisäksi, lankoja, koukkuja, puikkoja ja ompelutarvikkeita. Se kaikki ihana on siis lahjatavaraa, leluja, paperitavaraa, sekä tosi hyvä valikoima askartelujuttuja.  Ostin kangasvärejä, kassinkahvat kuminauhaa ja korunauhaa ja kukkaro keveni mielestäni sopivasti. Kassinkahvat olivat meielstäni ihanat. Kuvia taas vasta kun kamera kotiutuu.

Kävimme myös antikvariaatti Kirja ja Taiteessa, siellä tulee liian harvoin käytyä. Tein 7 euron hankinnan. 1979 painettu kirja, Lankatöitä omin käsin: Kerttu Aho, Pulmu Hellevuo, Toini Niemi. Ihan perusjuttuja neulomisesta kivoja mallineuleita, virkkauksessa löytyy ohje salomoninsolmuun ja haarukkavirkkaus. Löytyypä kirjasta koukkuaminen ja kinnasneulalla neulominen. Olen tyytyväinen hankintaani.

Ja koska koulun ja eskarin alku lähenee, myös vaatteita täytyy käydä katsomassa. Kesäpenkola on Tervakoskella vain kesän. Siellä myydään Nanson, FinnWearin ja Black Horsen poistoeriä. Oskarille ostin pitkät kalsarit (BH), pitkähihaisen t-paidan ja collegehousut. Vilmalle college-puseron ja legginsit. Alle kolmenkympin selvisin pois. Ihan harmittaa kun tuo paikka on vaan kesän ajan.

Nyt on aika aloittaa siivoaminen. Ai niin niistä aamupäivän askarteluista myöhemmin kuvien kera.