Terveisiä Laajavuoresta. Täällä ollaan perheen kanssa hiihtolomalla. Ennen loma-asioita viime vuoden puolella neulottu, mutta vasta tänä vuonna viimeistelty huivi, jonka kuvasin ennen reissuun lähtöä kotona pihakuusessa.

IMG_8859-normal.jpg


Malli: Garnstudio

Lanka: Metsäkylän alpakka-villa

Menekki: Punnitaan kotiin päästyä

Puikot: 4 mm

Tästä huivista tuli pieni, kaulassa pidettävä, mutt on siis jo kolmas huivi samalla mallilla. Eilen täällä Laajavuoressa kuvasin Oskarille valmistunutta neuletta, jonka viimeistelyn tein lauantai-iltana myöhään täällä hotellilla. Neuletta ei ole pingoitettu vaan höyrytetty hotellin silityshuoneessa, se saattaa vähän näkyä. Mietin, koska olen jättänyt neuleen pingoittamatta, en vuosikausiin. En kuitenkaan halunnut tätä hotellin patjoihin neulata ;-).

IMG_8862-normal.jpg

Lankana on Novitan Jussi. Isännällä on Jussista kaksi neuletta, ja ne ovat säilyneet hyvinä, niin uskalsin kasvavan nuoren neuleen neuloa myös Jussista. Lanka tähän neuleeseen on ostettu kesällä, kun kävimme Tapiolla ostoksilla.

IMG_8864-normal.jpg

Hihoihin ja neuleen mittaan jätin tietoisesti kasvun varaa. Toivon, että mahtuu vielä ensi talvenakin.

IMG_8865-normal.jpg

Oskarin villapaita

Malli: Novita syksy 2007

Lanka: Novitan Jussi

Menekki: punnitaan kun paita kotiutuu

Puikot: 4 mm

Eilen, olimme isovanhempien kanssa hiihtelemässä. Jäällä oli kiva ja helppo hiihtää...


IMG_8872-normal.jpg

... ja Risusaaressa paistoimme makkarat


Muu perhe on kylpenyt täällä olan takaa, minulla ei iho meinaa kestää, joten olen viihtynyt huoneessa neuloen. Tänään tein pika piipahduksen Poppeliin, sillä tuli tarve eläkkeelle jäämis sukista, torstaiksi tälle viikolle. Ei siis turhan pitkää neulomisaikaa. Siksi langaksi valikoitui Dropsin Big Fabel.

Huomenna on tarkoitus viedä isovanhemmat Toivolan vanhaan pihaan ennen kotiin lähtöä. Huomenna siis luvassa käynti Titityyssä.